Humor på kanten!

[adult swim]: Mr. Pickles
Goodman-familien lever med sin elskede hund Mr. Pickles, en litt annerledes border collie med satanistiske tendenser.
[adult swim]: Black Jesus
Følg påfunnene til en street-smart frelser fra nåtidens Compton, hvis oppdrag er å spre kjærlighet og godhet i det kriminelle nabolaget i L.A. sammen med sine følgere.
[adult swim]: Robot Chicken
Robot Chicken hører til det populære Adult Swim-universet, og er et amerikansk sketch show som gjør narr av pop-kultur. Det er absolutt ingenting som ikke kan tulles med!

Nyeste episoder

[adult swim]: Robot Chicken
4. Mr. Mozzerella's Hamburger Skateboard Depot
Robot Chicken oppdager voksenverdenens følelsesliv i filmen Inside Out 2. Grisen fra Black Mirror forteller alt hos Howard Stern.
14. feb. kl. 23:00
[adult swim]: Robot Chicken
3. Things Look Bad for the Streepster
Daniel Tiger lærer den tøffeste leksen av dem alle. Nerd titter inn bak gardinene på Nicks arkadespill og hater det. Jabberjaw drar på en etterlengtet ferie.
14. feb. kl. 23:00
[adult swim]: Robot Chicken
1. Hey I Found Another Sock
Seriens skapere er tilbake for å jobbe med en ny sesong, og de måtte ta Fury Road til kontoret. Beavis er kommet seg videre fra livet med Butthead og RC-Nerd er seneste gjesten i Westworld.
7. feb. kl. 23:00
[adult swim]: Robot Chicken
2. Scoot to the Gute
RC-teamet undres om Doc McStuffins kan håndtere situasjonen på akutten. Scooby-gjengen forteller hva de egentlig føler, noe som leder til farlige konsekvenser.
7. feb. kl. 23:00
[adult swim]: Joe Pera Talks With You
8. Joe Pera Talks To You About The Rat Wars of Alberta, Canada (1950 - Present Day)
Joe Pera og skolens korpsleder setter sammen en musikal basert på Alberta Rat Control Problem som har holdt den canadiske provinsen rottefri siden 1950.
31. jan. kl. 23:00