Spørsmål og svar

Hva behøver jeg for å se Viafree?
Viafree støttes av de fleste nettlesere, men ikke Internet Explorer på Windows 7, ettersom Microsoft ikke lenger har support for denne versjonen. Dersom du har Windows 7 anbefaler vi Chrome eller Firefox. Vi anbefaler en internettlinje på minimum 2 Mbit/sekund. Du kan teste hastigheten din på http://speed.bredbandsguiden.no/.

Det fungerer ikke, hva kan jeg gjøre?
Tilfredsstiller din datamaskin og internettlinje spesifikasjonene ovenfor? Har du forsøkt å lukke nettleseren og forsøke en gang til? I så fall kan du sende oss en henvendelse til support@viafree.no

Hvordan kan jeg dele en video?

Når du ser på et program kan du klikke på deleikonet i spilleren. Da kan du velge om du vil dele programmet på Facebook, Twitter eller via e-post. Du kan også linke direkte til programmet. Her kan du også finne koden du behøver for å legge inn spilleren på din egen nettside eller blogg. Velg størrelse på spilleren, kopier koden og legg den inn i HTML-koden på din egen side.

Hvilke programmer legger dere ut på Viafree?
Vi legger ut alle våre egenproduksjoner. I tillegg vil du finne mange av våre utenlandske serier på Viafree, avhengig av hvilke rettigheter vi har i hvert tilfelle.

Hvor lenge er programmene tilgjengelige på Viafree?
Våre egne programmer vil ligge ute så lenge vi har rettigheter til programmene. Når et program nærmer seg siste visningsdato vil det vises en advarseltekst i forbindelse med programmet.

Hvorfor er det 18-årsgrense på enkelte programmer?
Ettersom Viafree er underlagt ATVOD-regler, må vi ha 18-årsgrense for programmer med innhold som er uegnet for mindreårige.