OSL 24-7
Et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass.
Hundepatruljen Oslo
Følg Hundepatruljen Oslo i to sesonger her!
Veterinærene
Bli med bak kulissene på Fredrikstad Dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus. Gjennom 24 episoder blir vi kjent med eierne, dyrene og veterinærene – og den følelsesmessige berg- og dalbanen som et sykehusbesøk innebærer.

Nyeste episoder

OSL 24-7
Episode 24
Politiet skal uttransportere en mann som er dømt for organisert kriminalitet tilbake til sitt hjemland. Og tollvesenet gjør beslag av et større parti med tørket khat.
22. mars kl. 20:30
OSL 24-7
Episode 23
Airport patrol og politiet skal ta pågripe en gruppe asylsøkere som har oppholdt seg ulovlig i Tyskland. Kjetil er ute med narkohunden Norris som markerer på reisende fra København.
21. mars kl. 20:30
OSL 24-7
Episode 22
Tyvfanger Roar har observert en dame som stjeler på flyplassen i Bergen og håper at tyven nå er på vei til Gardermoen. Valutahundene Duke og Ted stopper reisende som har med seg for mye kontanter u...
20. mars kl. 18:30
OSL 24-7
Episode 21
En kvinne fra Uganda blir holdt igjen av grensekontrollen, og når hennes norske forlovede dukker opp oppstår det konflikt. Samtidig rykker en politipatrulje ut for å undersøke meldinger om en volds...
19. mars kl. 20:30
OSL 24-7
Episode 20
Tyvfanger F.O. mistenker at en tyv er ruset og må velge riktig fremgangsmåte for å ikke eskalere situasjonen. Et rutinemessig vedlikehold av en Dreamliner 787 blir brått dramatisk.
15. mars kl. 20:30

Alle programmer

OSL 24-7
Se to sesonger!
Hundepatruljen Oslo
Se begge sesongene!
Veterinærene
Se hele sesongen!
Vekterne
Se hele sesongen!