Alle National Geographic-serier

Alaska State Troopers

Alaska State Troopers

Mennene og kvinnene i blått jobber over hele Alaska: med narkotikabeslag i øde bosetninger, biljakter i byene og dyr i villmarken. Politiet rykker ut når faren setter inn

Brain Games

En slimete masse på 1,3 kilo styrer tankene, minnene, bevegelsene og følelsene dine. Jason Silva leder deg gjennom hjernen og får hjelp av eksperter på kognitiv vitenskap, nevrovitenskap og psykologi.

Dian Fossey: Secrets in The Mist

Dian Fossey: Secrets in The Mist

National Geographic tar en nærmere titt på Dian Fosseys spennende livshistorie, fra oppstarten som forsker i Kongo, til ankomsten i Rwanda og til slutt det tragiske drapet på henne.

Explorer

I den nye versjonen av "Explorer" tas seerne med til verdens mest fjerntliggende steder, men også langt inn hjernen og dypt ned i historien på en spennende oppdagelsesferd.

Fengslet i utlandet

Fengslet i utlandet

I hver episode får vi to fortellinger om pågripelse, fengsling og skremmende opplevelser langt hjemmefra. Det blir dyptgående intervjuer, dramatiseringer og spennende historier.

Hard Time: Locked Up

Hard Time: Locked Up

I tre år fulgte National Geographic livet til de ansatte og innsatte i noen av USAs tøffeste fengsler. Med full tilgang forteller fanger, voktere og direktører om fengselslivet.

Monster Fish

Monster Fish

Bli med dr. Zeb Hogan på hans jakt etter verdens største ferskvannsfisk i noen av de dypeste elvene og mest fjerntliggende hjørnene av verden.

Nazistenes byggverk: Amerikas krig

Dette er historien om Amerikas viktigste kamper mot nazistene og japanerne under 2. verdenskrig. I serien ser man på den militære tankegangen, taktikken og teknologien til begge sider i konflikten.

Yukon Gold

Yukon Gold

Dokumentarserien følger en gruppe familiebedrifter nord i Canada: gullgravere. Dette er ikke omfattende borevirksomheter som støttes av store selskaper og er børsnotert.