Alle Viasat 4-serier

Battle: Los Angeles

Marineløytnanten og hans tropp står ovenfor en fiende ulikt alt annet de kjenner til.

Border Security: America's Front Line

Border Security: America's Front Line

I denne serien følger vi de amerikanske grensevaktene i deres jakt på ulovligheter.

Garasjen

Garasjen

Det er tid for Garasjens syvende sesong, og som alltid har programleder Asgeir Borgmoen møtt motorentusiaster over det ganske land!

Garderoben

Garderoben

Hva foregår i garderoben før kamp, i pausen og etter kamp?

Hundepatruljen Oslo

Hundepatruljen Oslo

Seersuksessen og Gullruten-nominerte Hundepatruljen Oslo er en dokumentarserie på Viasat 4 som gir oss et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen ved spesialenheten Hundetjenesten i Oslo politidistrikt, og til høsten kommer serien tilbake med en ny sesong. I Hundepatruljen Oslo møter vi politiet og deres topptrente hunder på jobb, der patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere.

Hvit tornado

Hvit tornado

Se dokumentaren om Rosenborgs Europaeventyr

Norske fans

Norske fans

I denne serien møter vi norske fans som virkelig lever og ånder for sitt lag, uansett om det er Manchester United, Galatasaray, Juventus eller Real Madrid. Sammen med fotballelsker og programleder ...

På glattisen

På glattisen

Heltene som alltid er ute på glattisen – slik at du slipper.

Sammen for Elverum

Sammen for Elverum

Håndballgutta fra de dype skoger i Hedmark skal dermed møte verdensstjernene fra PSG, Barcelona, Flensburg m.fl. De er soleklare outsidere, men den som gir seg på forhånd har tapt.

Storage Hunters UK

Storage Hunters UK

I denne spesialutgaven av serien befinner auksjonarius Sean Kelly seg i celebert selskap når en rekke britiske kjendiser møter opp som budgivere, i håp om å samle inn penger til veldedige formål.

Til Valhall - Veien Mot UFC

Til Valhall - Veien Mot UFC

Dette er fortellingen om Emil Weber Meeks vei til UFC.

Vekterne

Vekterne

I denne serien får vi et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Vi blir kjent med vektere som brenner for å gjøre Norges hovedstad til en tryggere by, og som sørger for din og min sikkerhet.

Whose Line Is It Anyway?

Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

xXx

Han tjener penger gjennom å selge webfilmer som viser de utrolige, spenningssøkende stunts han gir seg ut på.