Salangen nyheter
I dokumentarserien Salangen nyheter, følger vi det indre livet i Norges mest kreative, morsomme og hardtarbeidende mediehus. En rørende og hylende morsom, ekte og varm fortelling fra en nyhetsredaksjon helt utenom det vanlige.
På glattisen
Mandager kl. 20.30
OSL 24-7
Et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass.

Nyeste episoder

På glattisen
Episode 7
En lastebil har veltet utenfor Umeå, en vanskelig utfordring selv for erfarne bergere. Mogge må rykke ut og hjelpe en fullastet søppelbil som har fått problemer.
4. feb. kl. 19:30
På glattisen
Episode 6
Mogge i Umeå får kjenne på ulempene med tyngdekraften, når en fullastet lastebil på 60 tonn sitter fast i en isete bakke.
28. jan. kl. 19:30
På glattisen
Episode 5
En tømmerbil har veltet i det vakre landskapet utenfor Örnsköldsvik, og Stefan rykker ut for å hjelpe til. Det blir en vanskelig utfordring å berge tømmerbilen ut av den dype snøen med full last.
21. jan. kl. 19:30
På glattisen
Episode 4
Jörgen rykker ut til en skremmende bilulykke, som gjør at han må stålsette seg og fokusere på oppgaven sin. Robin i Järpen rykker ut til en utforkjøring, hvor sjåføren har mistet kontrollen på bilen.
14. jan. kl. 19:30
Salangen nyheter
Episode 8
Redaktør Jon Henrik er høyt-fungerende autist med en svært god teft for det som rører seg i det lille samfunnet. Da han fylte 16 år fikk han domenet salangennyheter.com i gave av sin mor. Dette skulle endre livet hans. Nå visste han hva han skulle bli. Han skulle bli sjefredaktør for sin egen mediebedrift. Og slik ble det.
21. des. 2018 kl. 14:32

Alle programmer

OSL 24-7
To sesonger
Veterinærene
En sesong
Vekterne
Se hele sesongen!
På glattisen
Mandager kl. 20.30