warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Popular {name} series

Taken 3

All {name} series

Black Water

Etter et mislykket oppdrag blir en garvet agent tatt til fange på en ubåt av CIA-agenter.

Extraction

Extraction

Da den pensionerede CIA agent Leonard bliver kidnappet, sætter hans søn Harry gang i sin egen uautoriserede redningsaktion.

Malavita: The Family

Endelig er en kryssning mellom Sopranos og Lilyhammer kommet på film med De Niro som gudfar i Manzoni-famlien, en beryktet mafiaklan, har blitt flyttet til Normandie i Frankrike som en del av et vitnebeskyttelsesprogram.

Precious Cargo

Precious Cargo

Etter et mislykket kupp blir de to tyver og eks kjærester Jack og Kare ofre for mafiabossen Eddies vrede.

Taken

Den tidligere CIA-agenten Bryan Mills får sitt livs sjokk da han på telefonkontakt med sin 17 år gamle datter Kim, som er på ferie med en venninne i Paris, får høre at noen har brutt seg inn på deres hotellrom.

Taken 2

Taken 2

Den pensjonerte CIA-agenten Bryan Mills og hans kone er i Istanbul når de blir bortført. Mannen som holder dem som gissel viser seg å være far til en av de mennene som tidligere kidnappet Mills datter, og under frigjøringen av datteren ble han drept.

Taken 3

Eks-agenten Bryan Mills er forsont med sin tidligere kone, men lykken blir kortvarig når hun brutalt myrdes og han blir beskyldt for udåden.

Vice

Vice

Her er det mulig å betale for å leve ut sine fantasier på 100% menneskelignende roboter.