warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Popular {name} program

Taken

All {name} series

A Score to Settle

A Score to Settle

Frank, en tidligere torpedo for mafiaen, blir løslatt fra fengsel etter å ha sonet 19 år for en forbrytelse han ikke begikk.

Extraction

Extraction

Da den pensionerede CIA agent Leonard bliver kidnappet, sætter hans søn Harry gang i sin egen uautoriserede redningsaktion.

General Commander

General Commander

CIA-agenten Jake blir vitne til at en i teamet hans blir drept under en hemmelig operasjon, men CIA nekter å hevne drapet og Jake danner i stedet en egen innsatsstyrke som kun har ett oppdrag: hevn.

Malavita: The Family

Malavita: The Family

Endelig er en kryssning mellom Sopranos og Lilyhammer kommet på film med De Niro som gudfar i Manzoni-famlien, en beryktet mafiaklan, har blitt flyttet til Normandie i Frankrike som en del av et vitnebeskyttelsesprogram.

Parker

Parker

Parker er den mest vågale, grundige og hensynsløse tyven i bransjen. Han er en ekspert på planlegging og gjennomføring av tilsynelatende umulige kupp. Alt han krever av mannskapet sitt er absolutt lojalitet, og at de følger hans plan slavisk.

Precious Cargo

Precious Cargo

Etter et mislykket kupp blir de to tyver og eks kjærester Jack og Kare ofre for mafiabossen Eddies vrede.

Taken

Taken

Den tidligere CIA-agenten Bryan Mills får sitt livs sjokk da han på telefonkontakt med sin 17 år gamle datter Kim, som er på ferie med en venninne i Paris, får høre at noen har brutt seg inn på deres hotellrom.

Vice

Vice

Her er det mulig å betale for å leve ut sine fantasier på 100% menneskelignende roboter.