Alle dokumentarserier

Alexia vs. verden

Alexia Bohwim, forfatter, feminist og samfunnsdebattant, er aktuell med en dokumentarserie om eget liv. Hvordan er livet på «beste» vestkant, sånn egentlig? Alexia er frittalende og har sterke meninger som hun ikke er redd for å uttrykke både gjennom bøker og i media. I denne dokumentarserien får vi innblikk i et liv som fortoner seg ganske annerledes enn for de fleste andre.

Border Security: America's Front Line

I denne serien følger vi de amerikanske grensevaktene i deres jakt på ulovligheter.

Border Wars

Agenter overvåker grensen fra luften, til lands og til vanns for å hindre narkotikasmugling og innvandrere uten papirer i å ta seg over USAs grenser i landets største innlandshavn.

Brain Games

En slimete masse på 1,3 kilo styrer tankene, minnene, bevegelsene og følelsene dine. Jason Silva leder deg gjennom hjernen og får hjelp av eksperter på kognitiv vitenskap, nevrovitenskap og psykologi.

Budbringerne

Cosmos: A Spacetime Odyssey

Som i den velkjente originalserien tar "Cosmos" for seg hvordan naturlovene ble oppdaget. Programmet ledes av den anerkjente astrofysikeren dr. Neil deGrasse Tyson.

Drug Wars

I over 40 år har den amerikanske regjeringen ført en krig mot narkotika. Millioner har havnet i fengsel, milliarder er brukt på ressurser, men prisen på narkotika synker og kvaliteten blir bedre.

En dag i livet

For deg kan en dag i livet være den viktigste dagen du noen gang vil oppleve, mens den samme dagen for en annen er en helt vanlig dag på jobben. En dag i livet er fortellingen om hvordan skjebnen fører livene våre sammen.

Explorer

I den nye versjonen av "Explorer" tas seerne med til verdens mest fjerntliggende steder, men også langt inn hjernen og dypt ned i historien på en spennende oppdagelsesferd.

Fengslet i utlandet

Den mest intense og dramatiske serien på TV er tilbake, med seks sanne historier om narkotika-bakmenn, kidnappingsofre og krigsfanger, fortalt med deres egne ord

Generasjonsreisen

Tre generajsoner fra samme familie reiser på tur og får velge hver sin spesielle destinasjon.

Havets helter

Hostile Planet

Hostile Planet med Bear Grylls er en nyskapende naturserie om verdens mest ugjestmilde landområder. Gjennom seks episoder utforskes ekstreme variasjoner innen dybde, høyde, kulde, varme, vann og tørke, og vi ser hvordan dyrene har tilpasset seg for å takle utfordringene de stilles overfor

Hotell Syden

Livet i Syden lokker stadig flere nordmenn ut av landet. Varmen, maten, prisnivået og livsstilen er noe av det som motiverer oss til å forsere trange flyreiser og varme bussturer for å nå målet. I Hotell Syden følger vi både turister og andre nordmenn som har tatt turen til varmere strøk. Reiseledere, bartendere, selgere, stuepiker; Syden er mer enn bare ferie.

Hundepatruljen Oslo

Seersuksessen og Gullruten-nominerte Hundepatruljen Oslo er en dokumentarserie på Viasat 4 som gir oss et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen ved spesialenheten Hundetjenesten i Oslo politidistrikt, og til høsten kommer serien tilbake med en ny sesong. I Hundepatruljen Oslo møter vi politiet og deres topptrente hunder på jobb, der patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere.

I hodet på en morder

Vi ser nærmere på fire av Sveriges mest oppsiktsvekkende drapssaker.

Jagerpilotene

Juleaksjonen: Heia jentene!

I ti dager skal låtskriver og artist Ina Wroldsen, blogger og designer Camilla Pihl og skuespiller Hallvard Holmen bo sammen i en landsby i Rwanda. Der skal de bli bedre kjent med prosjektene Plan International Norge har i området for å bedre barns situasjon i landet – og bidra til å løfte jentene til sin rettmessige plass i samfunnet.

Kinas opprinnelse

Lost Treasures Of Egypt

Om egyptologenes store funn: Kongenes dal i Egypt. Vil deres oppdagelser føre til at historien må skrives om?

Marlon's Journey

Bli med Skam-skuespiller Marlon Langeland og Flyktninghjelpen til Midtøsten, Afrika og Sør-Amerika.

Mayweather vs. Pacquiao

Morgan Freemans historie om Gud

Den legendariske Oscar-vinneren Morgan Freeman fortsetter sin banebrytende utforskning. Morgan reiser til tradisjonelle religiøse plasser og moderne åndelige sentre for å delta i kulturelle begivenheter og høre rørende personlige skildringer. Han ser nærmere på hvordan religionen former vårt liv og de underliggende temaene som alle trosretninger har til felles.

Nazistenes byggverk: Kampklar

Nazistene bygget flere mektige militærinstallasjoner, og teknologien deres skulle forandre krigføringen for alltid.

Norge på dop

OSL 24-7

Et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass.

Razzia

Salangen nyheter

I dokumentarserien Salangen nyheter, følger vi det indre livet i Norges mest kreative, morsomme og hardtarbeidende mediehus. En rørende og hylende morsom, ekte og varm fortelling fra en nyhetsredaksjon helt utenom det vanlige.

Skjønnhetsfellen Danmark

I dag legger flere og flere dansker seg under kniven i jakten på evig skjønnhet, men noen ganger går besøket på operasjonsbordet galt

Storage Hunters UK

I denne spesialutgaven av serien befinner auksjonarius Sean Kelly seg i celebert selskap når en rekke britiske kjendiser møter opp som budgivere, i håp om å samle inn penger til veldedige formål.

Svenske mord

Sjokkerende dokumentarer om mordene som gjorde at Sverige sto stille. I denne serien får du en dypere forklaring på noen av de mest avskyelige forbrytelsene i Sverige.

Sykehuset

Dokumentarserien Sykehuset er tilbake på TV3, denne gangen fra Haukeland Universitetssykehus i Bergen. I serien får vi et unikt innblikk i innsatsen som gjøres på et sykehus med nesten 10.000 ansatte som behandler nærmere 600.000 pasienter årlig. Både alvorlige diagnoser og vellykkede behandlinger er en del av en sykehushverdag som preges av sterke møter mellom pasienter og ansatte.

The Homecoming: Cecilia Brækhus vs. Anne-Sophie Mathis

Hun er hjemme, endelig hjemme! Se utdrag fra den historiske kvelden her!