Se programmetSesong 2 - Episode 6

Favoritt

Sesong


En eldre leopard blir utfordret av en ung rival, en løveunge sliter med å finne sin plass i flokken og den isolerte hyenen må vokse opp raskt før tørketiden kommer. Gjennom rørende og personlige historier tar vi et nærmere blikk på ulike individer og ser hvordan Afrikas fremste rovdyr må tilpasse seg for å overleve. Det blir et nært og detaljrikt møte med dyrelivet i Zambia.

 • Episode 6

  I Luangwadalen i Zambia ser man et nytt ansikt i hyenefamilien. Som datter til alfahunnen vil Spotty bli dronning av Chimbwe-klanen en dag, men først må hun vise seg fram.

  Publisert: 30 april 2019

 • Episode 5

  En familie med villhunder, Hot Springs-flokken, lever i et flott område av Luangwadalen i Zambia. Men idyllen slår sprekker da tre voksne dyr stikker av på egen hånd.

  Publisert: 30 april 2019

 • Episode 4

  Vi følger i sporene til den modige unge hyenen Mizumu, som prøver å finne seg en ny klan. Men ferden inn i ukjente territorier kan bety slutten på livet hans.

  Publisert: 30 april 2019

 • Episode 3

  To store løver, tvillingbrødre med et ubrytelig bånd, har regjert over Nsefu-flokken i tre år. Men da en av brødrene forsvinner, går flokken en usikker fremtid i møte.

  Publisert: 30 april 2019

 • Episode 2

  De erfarne løvinnene i Nsefu-flokken oppdrar flere unger og lærer dem hvordan de skal overleve. Men de sju ungene som ble født i regntiden vil få et vanskelig liv.

  Publisert: 30 april 2019

 • Episode 1

  I hjertet av Luangwadalen i Zambia finnes det et mangfoldig habitat, som skapt for leoparder. Skogsområder de kan hvile seg i, og gresslettene er fulle av antiloper.

  Publisert: 30 april 2019