Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


For deg kan en dag i livet være den viktigste dagen du noen gang vil oppleve, mens den samme dagen for en annen er en helt vanlig dag på jobben. En dag i livet er fortellingen om hvordan skjebnen fører livene våre sammen. Dokumentarserien tar utgangspunkt i et stort sykehus på Østlandet. Her følger vi historiene til pasienter, flettet sammen med historiene til legene og andre ansatte ved sykehuset. Vi blir vitne til kontrastene mellom det som for pasientene kan være livets mest dramatiske øyeblikk, og det som for andre kun er en vanlig dag på jobben. En dag i livet er ekte, nære... Se sesong 1

 • Episode 1

  Torgeir er 51 år og nyforelska i May, noe han ikke trodde var mulig å bli etter fylte 50. Det er oppdaget at Torgeir har celleforandringer i magen.

  Publisert: 7 mars 2017

 • Episode 2

  Livet til John Arthur (24) tok en dramatisk vending da han ble påkjørt i et fotgjengerfelt. Fra å være en aktiv fyr som elsker skateboard, har en prolaps i ryggen nesten lammet han fra hans aktive liv.

  Publisert: 14 mars 2017

 • Episode 3

  Det er en viktig dag for ALS-syke Nina. Hun skal få operert inn livsforlengende pustehjelp fordi hun ønsker å leve til datteren fyller 18 år.

  Publisert: 21 mars 2017

 • Episode 4

  Det er en viktig dag for Eli, som skal gi en stor kjærlighetsgave til sin mann Olav. Olav lider av nyresvikt, og Eli skal i dag donere en av sine nyrer til ham.

  Publisert: 28 mars 2017

 • Episode 5

  En ny verdensborger skal snart se dagens lys. Ida er gravid på overtid, og er spent på fødselen og hvordan det vil gå. Jordmor Tanja er med henne hele veien.

  Publisert: 4 april 2017

 • Episode 6

  Tom Erik er 61 år og har uhelbredelig kreft. I dag er dagen han skal han få vite om han er sterk nok til å få livsforlengende cellegiftbehandling.

  Publisert: 18 april 2017

 • Episode 7

  Mer enn 300 nordmenn venter på en ny nyre. Mens de venter, må de i dialyse på sykehuset flere ganger per uke. For Renate innebærer det at hun er sliten eller borte det meste av tiden.

  Publisert: 25 april 2017

 • Episode 8

  24 år gamle Elisabeth har hatt en alvorlig tarmsykdom siden trettenårsalderen. De siste årene har hun derfor måttet leve med åpen buk. Vi følger Elisabeth og kjæresten Anders gjennom dagen.

  Publisert: 2 mai 2017

 • Episode 9

  Lotta opererte bort det ene brystet i forbindelse med brystkreft for to år siden. Både Lotta og mannen Glenn har sett fram til at Lotta skal bli sitt gamle jeg. I dag er dagen endelig kommet.

  Publisert: 9 mai 2017

 • Episode 10

  Benjamin er fem år, og syk av leukemi. I dag er en spesiell dag da skal han gjennom en krevende cellegiftbehandling. For barnelege Succora er Benjamin en pasient som står henne spesielt nær.

  Publisert: 16 mai 2017