Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Selv om vi er i samme familie, er det mange av oss som skulle ønske at vi kjente hverandre litt bedre, på tvers av generasjonene. Derfor sendte Norwegian tre generasjoner fra samme familie på en generasjonsreise, Michael (25), Liv-Heidi (54) og Per-Arne Lundberg (84). Hvert familiemedlem har fått velge en destinasjon hver, et sted som er helt spesielt for dem. Nå har de reist på ferien de alltid har drømt om, sammen med de som betyr aller mest. Med seg hjem tar de felles minner, som knytter generasjonene sterkere sammen. Programmet er produsert i samarbeid med flyselskapet Norwegian. Se sesong 1

 • Episode 1

  Da Liv-Heidi Lundberg (54) fikk muligheten til å ta med sønnen og faren til en valgfri destinasjon, var hun ikke i tvil. Det måtte bli Paris, som hun elsker så høyt. Cabaret-scenen, Molin Rouge, har stått som den er siden gjenoppbyggingen i 1889 og er hjem for eventyrlige forestillinger og fargerike cancan-dansere. Som ung hadde Liv-Heidi aldri råd til billett her, men denne gangen møtte reisefølget en norsk bekjent som danser på den ikoniske scenen. Programmet er produsert i samarbeid med flyselskapet Norwegian.

  Publisert: 13 nov. 2018

 • Episode 2

  Michael (25) har ikke et veldig eksotisk kosthold til vanlig og utfordres når han blir tatt med på ekte fransk restaurant. Programmet er produsert i samarbeid med flyselskapet Norwegian.

  Publisert: 13 nov. 2018

 • Episode 3

  Michael får seg en skikkelig utfordring bak rattet gjennom Paris sine gater og moteløven morfar (84) får utfolde seg i fransk mote. Programmet er produsert i samarbeid med flyselskapet Norwegian.

  Publisert: 13 nov. 2018

 • Episode 4

  På 80-tallet var Per-Arne (84) på en av sine mange turer til Tyrol. Da kjørte han bob sammen med kona Karin. Mange år senere har mye skjedd når han nå skal tilbake sammen med datteren og barnebarnet. Programmet er produsert i samarbeid med flyselskapet Norwegian.

  Publisert: 13 nov. 2018

 • Episode 5

  Tre generasjoner Lundberg skal på Oktoberfest, men trolig en litt annen variant enn den du ser for deg! Programmet er produsert i samarbeid med flyselskapet Norwegian.

  Publisert: 13 nov. 2018

 • Episode 6

  Per-Arne tar med seg Liv-Heidi og Michael på en båttur på vakre Zell Am See. Der møter de et nyforlovet par som får seg en overraskelse. Programmet er produsert i samarbeid med flyselskapet Norwegian.

  Publisert: 13 nov. 2018

 • Episode 7

  Publisert: 28 nov. 2018

 • Episode 8

  Publisert: 28 nov. 2018

 • Episode 9

  Publisert: 28 nov. 2018