Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Livet i Syden lokker stadig flere nordmenn ut av landet. Varmen, maten, prisnivået og livsstilen er noe av det som motiverer oss til å forsere trange flyreiser og varme bussturer for å nå målet. I Hotell Syden følger vi både turister og andre nordmenn som har tatt turen til varmere strøk. Reiseledere, bartendere, selgere, stuepiker; Syden er mer enn bare ferie.

 • Episode 1

  Livet i Syden lokker stadig flere nordmenn ut av landet. Varmen, maten, prisnivået og livsstilen er noe av det som motiverer oss til å forsere trange flyreiser og varme bussturer for å nå målet. I TV3s nye dokusåpe Hotell Syden følger vi både turister og andre nordmenn som har tatt turen til varmere strøk. Reiseledere, bartendere, selgere, stuepiker; Syden er mer enn bare ferie. Gjennom høsten på TV3 får vi bli med inn i hverdagen til mange av de som har latt seg lokke til permanent opphold i varmen, og får fra deres ståsted se hvordan det er å ta imot horder av ferieklare nordmenn hver uke. Det er deilig å være norsk i Syden, enten man er på ferie eller jobb.

  Publisert: 5 sep. 2011

 • Episode 2

  Flere gjester ankommer hotellet, og i kveld sjekker en lystig gjeng inn. En flokk mannfolk med ei dame på slep har tatt turen sydover for feriemoro. Moro blir det også for ungjentene Magrete og Annette, men de har i tillegg en jobb å gjøre på Kreta. De har nemlig tatt hyre som stuepiker på hotellet. Det er dags for åpningsfest på hotellet, og der underholder Alki med sang og spill i kjent gresk stil.

  Publisert: 6 sep. 2011

 • Episode 3

  Bartenderen Dino tar oss med inn i arbeidshverdagen sin, som ikke fremstår som veldig travel. Dino selv syns det er mye strev, og forsøker å sno seg unna arbeidsoppgavene sine. Mor og datter Ann Kristin og Natalie er fortsatt på tur, og nyter strandlivet i fulle drag. Strandturen når sitt klimaks når en kjekk, lokal kar tilbyr massasje. I kveldens episode blir vi også kjent med reiselederen Janne, en blid og energisk dame som får en litt trøblete start på turen sin, når flyet blir kansellert.

  Publisert: 7 sep. 2011

 • Episode 4

  Stuepikene Magrete og Annette er i full sving i den nye jobben sin, og får i oppdrag å vaske hotellets inngangsparti. For å spare tid bestemmer de seg for å spyle heller enn å skrubbe, og det fører igjen til en voldsom vannkrig. Det ser ikke sjefen blidt på og de to jentene får en real skjennepreken. Reiselederen Janne møter reisegruppene sine og introduserer aktivitetene sine til nærmest øredøvende respons.

  Publisert: 8 sep. 2011

 • Episode 5

  Østfoldingene Hege og Heidi Christin drømmer om å dra på fisketur, og jakter en lokal fisker som kan realisere drømmen. Men skal de ut på havet, må de forsere alskens fristelser Kreta har å by på; ivrige innkastere, sjarmerende mannfolk. De to stuepikene sniker seg til et bad midt i arbeidstida. De mener selv de fortjener det, men bartender Dinos deler ikke den oppfatningen.

  Publisert: 12 sep. 2011

 • Episode 6

  Hege og Heidi Christin bestemmer seg for å prøve noe litt ekstra godt i baren og bartender Georgio ønsker å gjøre litt ekstra stas på de to damene. Han blander sin helt spesielle cocktail til de to, og det faller på alle måter i smak. Ellen har tatt turen til Hotel Macaris for å følge opp en kunde som nettopp har kjøpt seg leilighet på Kreta. Kunden er godt fornøyd, og da er selvsagt Ellen det samme. Magrete og Annette har akkurat gjennomført sin første arbeidsdag i Syden, og unner seg et glass vin mens de drømmer om hvordan resten av oppholdet skal bli.

  Publisert: 13 sep. 2011

 • Episode 7

  De to ferske stuepikene har forsovet seg, og får kjenne på kroppen hvordan slikt blir mottatt i det tøffe arbeidslivet. De blir satt kjapt i arbeid, men utfordringene står i kø for de to jentene. Når de får beskjed om å vaske et bad på 20 minutter, er gode råd dyre når de oppdager at de ikke har skuremiddel. Da er tannkrem og sjampo godt å ha for de ivrige praktikantene.

  Publisert: 14 sep. 2011

 • Episode 8

  Vi blir med Ellen på jobb på Kreta. Hun og ektemannen Basem designer, bygger og selger hus på den idylliske øya. Livet på Kreta er internasjonalt for paret og barna deres, som snakker fire språk. Arabisk og norsk hjemme, gresk i barnehagen og engelsk når de er med mamma på jobb. Venninnene Hege og Heidi Christin blir med Natalie og Ann-Kristin til skogs, hvor Manolis skal lære bort tradisjonell gresk folkedans.

  Publisert: 15 sep. 2011

 • Episode 9

  Ellen har bryllupsdag, og er på tokt i byen for å vise ektemannen hva hun ønsker seg i gave. Ved å peke ut tre alternativer sørger hun for at hun både får noe hun ønsker seg, samtidig som det er litt spenning knyttet til gaveåpningen. Marlene og gjengen er ute på vift og drømmer om karaoke. Når karaokebaren viser seg å være stengt, tar de skjea i den andre hånda og synger D.D.E-klassikere på gata.

  Publisert: 19 sep. 2011

 • Episode 10

  Reiseleder Janne får forsterkninger. Sjøfn ankommer Hotell Macaris og skal være Jannes assistent resten av turen. Hun er også Jannes beste venninne, så det blir god stemning når hun ankommer vakre Kreta. Vi blir også kjent med Gerd Helen og Lene som sjekker inn på hotellet, klare for ferie.

  Publisert: 20 sep. 2011

 • Episode 11

  Vi blir bedre kjent med reiselederen Sjøfn. Det er storinnrykk av norske turister på Hotel Macaris og reiselederen skal holde en real velkomstsamling. Hun er nødt til å gjøre det alene, men med grundige forberedelser går det meste greit. Trekløveret Tommy, Joakim og Håvard skal ta seg en tur på stranda, men ikke alle kan svømme og de store bølgene virker skremmende selv for en mann utstyrt med flyteremedier.

  Publisert: 21 sep. 2011

 • Episode 12

  Reiselederne Janne og Sjøfn er i full sving på Kreta, og jobber for å etablere et kontor på det idylliske feriestedet. Janne får seg en utflukt når tre av hotellets gjester, glamourmodellene Renate, Anette og Ann-Helen, etterspør en gresk kulturopplevelse. Det får de til gangs, når de oppsøker en lokal gård som lager raki. Der er det heller ikke fritt for at jentene får smake litt på godsakene.

  Publisert: 22 sep. 2011