Se programmetSesong 2 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Seersuksessen og Gullruten-nominerte Hundepatruljen Oslo er en dokumentarserie på Viasat 4 som gir oss et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen ved spesialenheten Hundetjenesten i Oslo politidistrikt, og til høsten kommer serien tilbake med en ny sesong. I Hundepatruljen Oslo møter vi politiet og deres topptrente hunder på jobb, der patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere. Se sesong 1-2

 • Episode 1

  Hundepatruljen Oslo er tilbake med en ny sesong og vi får et gjensyn med flere av fjorårets modige hunder og deres politihundeførere i en hovedstad preget av et kriminalitetsbilde i stadig endring. Hele Norges politikorps er midlertidig bevæpnet og i høy beredskap på bakgrunn av det siste årets terrorangrep i Europa, og den særlige trusselen som foreligger mot offentlige tjenestemenn og -kvinner.

  Publisert: 24 aug. 2015

 • Episode 2

  I kveldens episode blir vi med Thomas og Svein Magnus på nattevakt der de møter på noen kjenninger Svein Magnus har møtt ved flere anledninger da han jobbet i et annet politidistrikt. Vi er også med på det som blir en så dramatisk biljakt at den er til stor fare for andre trafikkanter. Kristian og Kim trener Nestor i å gå spor på asfalt, noe som kan være svært krevende for en politihund.

  Publisert: 31 aug. 2015

 • Episode 3

  Lars og Kristian er på vakt når det kommer melding om en mann med pistol på Oslo S. Sammen med flere andre patruljer sikrer de området. Tonje og Torill jobber i åpne rusmiljøer for å få narkotika bort fra Oslos gater. Morten og Lars jobber med ordensforstyrrelser i byen.

  Publisert: 7 sep. 2015

 • Episode 3

  Lars og Kristian er på vakt når det kommer melding om en mann med pistol på Oslo S. Sammen med flere andre patruljer sikrer de området. Tonje og Torill jobber i åpne rusmiljøer for å få narkotika bort fra Oslos gater. Morten og Lars jobber med ordensforstyrrelser i byen.

  Publisert: 7 sep. 2015

 • Episode 4

  I denne episoden blir Torill, som vanligvis jobber med å stoff bort fra Oslos gater, med Svein Magnus på vanlig patrulje. Det blir søk etter en innbruddstyv og en suicidal person.

  Publisert: 14 sep. 2015

 • Episode 5

  I denne episoden blir vi med når Endre og Paul hanskes med lommetyver og en ustabil kvinne som vil hoppe i vannet. Torill og Tonje jobber i det åpne rusmiljøet i Oslo, der politi i uniform og sivilt, sammen med hund, jobber for å få stoffet bort fra gata, og forebygge rusmisbruket blant unge håpefulle.

  Publisert: 21 sep. 2015

 • Episode 6

  I jobben som politi settes hundeførernes tålmodighet stadig på prøve. Det gjelder både overfor ivrige hunder som vil jakte kriminelle, og når man skal snakke med mulige mistenkte. Tonje og Torill jobber stadig med å bekjempe narkotikabruken i hovedstaden, mens Svein Magnus og Thomas får en tøff vakt med både gjengslagsmål og hærverk.

  Publisert: 28 sep. 2015

 • Episode 7

  Vinteren er en spesielt krevende tid for politiet og deres firbente kompenjonger. Før hver vintersesong trener Hundetjenesten seg på vinterkjøring og på å gå spor med hundene på hvitt underlag. Vakta har såvidt startet i det Morten og Lars får oppdrag om å forfølge en stjålet bil. De følger sporet, og Toffen leter etter tyven når de finner den stjålne bilen.

  Publisert: 5 okt. 2015

 • Episode 8

  Hundene i Hundetjenesten i Oslo lever med hundeførerne sine, både på og utenom jobb. De knytter sterke bånd, og beskjeden blir derfor ekstra tung for Lars når han får vite at Toffen har fått uhelbredelig kreft og ikke lenger er tjenestedyktig.

  Publisert: 12 okt. 2015

 • Episode 9

  Engasjementet som ligger bak politiuniformen er enormt stort for hundeførerne i Hundetjenesten i Oslopolitiet. Det har blir stjålet mye fra containere på et anleggsområde, og Endre og Inger-Karin er på stadig jakt etter de skyldige. Jobben motiveres også når de ved hjelp av Endres hund, Mango, får en vellykket pågripelse.

  Publisert: 19 okt. 2015

 • Episode 10

  Nestor og Kristian deltar i norgesmesterskapet for politihunder. Nestor har fremdeles noen år igjen i tjeneste, men Kristian har begynt å tenke på yrkeslivet etter at Nestor må pensjoneres. I sesongens siste episode blir vi med når han drar til Sverige for å hente en ny hund han skal trene opp til å bli nestors arvtaker.

  Publisert: 26 okt. 2015