• Hundepatruljen Oslo
  44:00

  Episode 1

  12 jan. 2015

  I Hundepatruljen Oslo får vi et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder.

 • Episode 2

  16 jan. 2015

  I denne episoden får du se hvordan politiet håndterer denne virkeligheten når en av deres egne trues med en avsagd hagle av en kriminell, samtidig som en annen politimann angripes under en pågripelse av en mistenkt.

 • Episode 3

  19 jan. 2015

  I Hundepatruljen Oslo får vi et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder.

 • Episode 4

  22 jan. 2015

  I Hundepatruljen Oslo får vi et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder.

 • Episode 5

  26 jan. 2015

  Hvert år har politiet 20000 utrykninger til folk som er psykisk syke. I kveldens episode blir det dramatikk når Sven Arne og Paul fra Hundetjenesten rykker ut til en leilighet der en person har ringt inn og meldt han ligger skutt og skadet. Lars, Morten og patruljehunden Toffe er på sporet av en innbruddstyv, mens Tonje og Torill bistår en annen patrulje som har tatt seg inn i en leilighet hvor det oppbevares narkotika og våpen. Du får også bli med på en biljakt der en overstadig beruset person nekter å la seg stoppe av politiet, og skaper utrygghet i Oslo-trafikken.

 • Episode 6

  29 jan. 2015

  For å bli en topptrent politihund som kan brukes i tjeneste må hundene gjennom flere søks, angreps- og modighetstester. Karolines politihund, Dennis, er ni år og er snart for gammel til å jobbe. Hun har derfor skaffet seg en ny hund, Craft på ett år. I kveldens episode blir vi med når Kraft skal gjennom mentaltesten, som avgjør om han kan gå videre for å bli politihund.

 • Episode 7

  2 feb. 2015

  I Hundepatruljen Oslo får vi et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder.

 • Episode 8

  5 feb. 2015

  Thomas og hunden hans, Caro, er i Tromsø for å gjennomføre et skredkurs. Thomas er en del av en nyoppstartet landsdekkende krisegruppe, der politi og redningstjenesten jobber sammen. Gruppen skal brukes ved naturkatastrofer og terror. Kristian og Lars kjører til en butikk på Nordstrand hvor det er gjort innbrudd. Videre kjører de til et hus hvor tyver har tatt seg inn i en privat bolig. Ved hjelp av politihunden Kakse er de raskt på sporet av gjerningsmennene og tyvgodset.

 • Episode 9

  9 feb. 2015

  Når Tonje og Torill sjekker et leilighetskompleks for narkotika får de en markering på en dør fra narkotikahunden Nando. Inne i leiligheten finner de flere personer som er i besittelse av narkotika. Morten og Lars er på jakt for å pågripe en bande vinningskriminelle som er ettersøkt over hele Europa. Banden er nå i Oslo, og har over lengre tid vært overvåket av politiet. Kristian, Lars og Karoline er på nattevakt i helgen, da hovedstaden er på sitt mest travle med ordensforstyrrelser.

 • Episode 10

  12 feb. 2015

  Våren har kommet til hovedstaden, og byen som har ligget i dvale hele vinteren våkner til liv. Det betyr mer jobb for politiet i Hundetjenesten, og deres firbente kompanjonger. Endre og Philip er akkurat ferdig med et oppdrag der en bevæpnet person har truet flere, når de får melding om et grovt ran på Grønland. Det viser seg å være gullsmedranet fra våren 2014. Kristian og Lars treffer på en kjenning som over lengre tid har smuglet sprit for å selge det videre. Morten og Lars går flere spor med Toffen og Blitz i jakten på kriminelle.

 • Episode 11

  2 mars 2015

  I jobben som politi møter hundeførerne ved Hundetjenesten i Oslo stadig kriminelle som de pågriper igjen og igjen. I denne episoden får vi se hvordan hundeførerne opplever møtene med kjenninger, og hvordan de jobber for å forebygge kriminalitet blant unge i hovedstaden. Mangel på jobb og nye sosiale nettverk er grunnen til at kriminelle faller tilbake på gamle spor.

 • Episode 12

  5 mars 2015

  Kriminaliteten i Oslos gjengmiljøer har gjennom årene variert. I følge Kripos anses trusselmiljøet blant gjenger i Oslo nå som høyt. Tonje som er etterretningsleder ved Hundetjenesten har også som jobb å oppdatere resten av enheten på interessante personer og gjenger. I kveldens episode blir vi med når Tonje og Torill bistår i et narkosøk, der de ved hjelp av hund finner narkotika og et stort beløp kontakter. Kristian og Nestor går et søk etter gjerningspersoner etter en påsatt bilbrann.