Se programmetSesong 3 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Vi følger moderne pionerer som elsker og lever av jorden på samme måte som man gjorde for 200 år siden. Utforsk med- og motganger når vi følger en unik subkultur bestående av amerikanere som lever en primitiv livsstil.

 • Episode 1

  Å leve ute i villmarken betyr konstante utfordringer hver dag for dem som skyr storsamfunnets bekvemmeligheter. Vi følger fem som lever ute i villmarken der de strever med å forberede seg på vinteren.

  Publisert: 1 sep. 2019

 • Episode 2

  Kappløpet er i gang for de fem hardhausene for å klare å samle sammen nok mat før vinteren setter inn. Rådyr står på menyen, men bare for dem som klarer å jakte og konservere kjøttet i tide.

  Publisert: 1 sep. 2019

 • Episode 3

  Det gjelder å være den sterkeste for å overleve, for de fem som slåss mot naturkreftene for å klare seg. Vinteren er på vei og de vil stå overfor sult, ekstremt vær og til og med noen ville griser.

  Publisert: 1 sep. 2019

 • Episode 4

  De fem hardhausene finner ut at litt kreativitet kan ta dem langt. Ved å bruke skrap og gamle materialer, samt litt skarpsindighet, prøver de å lage sine egne systemer for å konservere maten.

  Publisert: 1 sep. 2019

 • Episode 5

  Vinteren er på vei, og de fem hardhausene har fullt opp med forberedelser til de lange, kalde månedene som ligger foran dem. Noen strever med å få endene til å møtes, andre vil unne seg litt luksus.

  Publisert: 1 sep. 2019

 • Episode 6

  Våren nærmer seg, og de fem hardhausene er like travle som alltid. De fleste bruker tiden på å jobbe med bostedene sine, og å lage mat, men noen av dem sliter mer enn andre.

  Publisert: 1 sep. 2019

 • Episode 7

  I villmarken er det travelt som alltid. Thorn drar på jakt etter mat, Tony og Amelia selger varer på et marked i byen, og Colbert ser vannet stige faretruende nær hytta han bygger på.

  Publisert: 1 sep. 2019

 • Episode 8

  Tømmermannen Thorn tar med seg Delia på den aller første jakten for å fange en fugl, og Tony og Amelia må håndtere noen uregjerlige griser. Colbert ber noen venner om hjelp for å få ferdig hytta.

  Publisert: 1 sep. 2019