• Episode 1

  20 feb. 2019

  19-årige Skam-skuespiller Marlon Langeland blir kastet ut i en helt ny virkelighet når han reiser til land med noen av de verste krig- og konfliktområdene i verden. Men før han får lov til å reise må han trenes opp i hvordan han skal takle kidnapping, bombeangrep og skuddvekslinger.

 • Episode 2

  20 feb. 2019

  Jeg vet da faen hva jeg skal tro lenger. I Libanon kjenner 19-årige Skam-skuespiller Marlon Langeland på at det å være flyktning ikke er hvordan det blir fremstilt i media eller hvordan han så for seg det etter å ha møtt syriske Osama.

 • Episode 3

  20 feb. 2019

  Det er bare en forferdelig stillhet her, sier Marlon Langeland, 19-årige skam-skuespiller, der han står på elvebredden i en forlatt landsby i Colombia. Han skal møte én av de få ungdommene som overlevende etter massakren som skjedde her.

 • Episode 4

  20 feb. 2019

  19-årige Skam-skuespiller Marlon Langeland møter unge Shindano og Marceline i DR Kongo - et land preget av et vakkert landskap, store naturressurser og en svært brutal konflikt. Shindano forteller om dagen han så faren sin bli drept med machete.

 • Episode 5

  20 feb. 2019

  Tid for ettertanke. 19-årige Skam-skuespiller Marlon Langeland er tilbake i Norge, men ungdommene han har møtt og historiene han har hørt fortsetter å spinne i hodet hans.