Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Nordmenn er i ferd med å ta alle midler i bruk for å klare hverdagen. I Norge på dop tar programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal seerne med på en roadtrip der de nødvendige spørsmålene stil...

 • Episode 1

  I første episode av Norge på dop stiller programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal spørsmål om situasjonen i norsk flytrafikk. Vi møter pilotene som sovner bak spakene, behandlerne som forteller om flyverrusen og sjefene som fornekter.

  Publisert: 15 sep. 2015

 • Episode 2

  Er framtidens ledere, akademikere og samfunnsvitere, altså studentene, også fremtidens juksemakere? Eller er det slik at skyhøye resultatkrav gjør studentene avhengig av puggedop for å prestere? Programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal går studentene etter i sømmene, og vil undersøke utbredelsen av puggedop.

  Publisert: 22 sep. 2015

 • Episode 3

  Hva om de som skal ta seg av deg i livets mest sårbare stund er doppåvirket? De nysgjerrige programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal kikker nærmere på de som sitter nærmest «godteposen» i sitt daglige virke, nemlig leger og helsearbeidere. Kan legenes mulighet til selvmedisinering bli en trussel for pasientene?

  Publisert: 29 sep. 2015

 • Episode 4

  Hva om de som vedtar strenge lover og dømmer deg har noe annet enn rent mel i posen? I rettsstaten Norge har myndighetene besluttet at det skal være nulltoleranse i narkotika-politikken. Men klarer myndighetene selv å etterleve den strenge politikken?

  Publisert: 6 okt. 2015

 • Episode 5

  Hva om de som fører et cruiseskip gjennom trange fjorder eller møter deg på veien med lange vogntog er dopa? Mennesker reiser oftere og varer flytter seg over store avstander. Programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal undersøker om de som sitter- eller står - bak rattet egentlig er skikket til dette.

  Publisert: 13 okt. 2015

 • Episode 6

  Hva om de sunne amatørene har adoptert elitens dopbruk i presset for å oppnå den perfekte kroppen eller toppresultatet du kan sette på CVén? Mediene jager dopingsyndere i toppidretten og roper om strengere regelverk. Men hva skjer på helsestudioene og i mosjonistkonkurransene der perfekte kropper og gode resultater har stor verdi?

  Publisert: 20 okt. 2015

 • Episode 7

  Narkotikabruken øker og skaper et voksende rusbehandlingsapparat. Misbrukere og syke blir satt under programmer ment for å rehabilitere og få kontroll på bruken. Programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal tar seerne med på en reise der dop bekjempes med dop og staten opptrer som langer.

  Publisert: 27 okt. 2015

 • Episode 8

  I denne sesongavslutningen tar vi for oss funnene og setter de i perspektiv. Vi møter mennesker med sterke meninger om det nye dop-Norge, vi ser fremover på hvilke trusler og muligheter dopfremtiden gir og forsøker å gi seerne et bilde på hva de har i vente.

  Publisert: 3 nov. 2015