• Episode 1

  29 jan. 2018

  Grensekontrollen stopper en øst-europeisk dame med et uklart formål for sitt besøk i landet, mens tyvfangerne stopper en tyv som serverer dem løgn på løgn.

 • Episode 2

  30 jan. 2018

  Brann- og redning rykker ut etter melding om hjerteinfarkt, minuttene er kritiske. Tollvesenet avdekker flere sendinger med kjemisk fremstilt dop. To menn med falske bilskilter og mye penger i kofferten holdes igjen av grensekontrollen.

 • Episode 3

  31 jan. 2018

  Tyveri i taxfree-butikken setter i gang en intens jakt på flyplassen. Tykk tåke skaper store forsinkelser, og en mann uten oppholdstillatelse skal transporteres tilbake til sitt hjemland.

 • Episode 4

  1 feb. 2018

  En mann med falsk ID blir stoppet av grensekontrollen. Tollvesenet finner flere pakker med narkotiske tabletter. Flytekniker Leroy må undersøke flere feil på et allerede forsinket fly.

 • Episode 6

  6 feb. 2018

  Et ekstremt snøvær skaper forsinkelser og kaos på flyplassen - i avgangshallen rammes tusenvis av passasjerer og flytårnet jobber på spreng for å holde flyt i trafikken. På rød sone i tollen må flere hunder inspiseres for å få slippe inn i landet.

 • Episode 7

  8 feb. 2018

  Tyvfangerne er på jakt etter en person som har sluppet unna med tyveri fire ganger. En passasjer med flyskrekk kommer ut for kraftig turbulens. Airport patrol må rydde opp i et fugleproblem.

 • Episode 8

  12 feb. 2018

  Et stygt benbrudd fører til utrykning hos brann - og redningsetaten. Tollvesenet mistenker de har funnet GHB i en leveranse fra utlandet. Pass og reisedokumenter må under lupen hos politiets grensekontroll.

 • Episode 9

  14 feb. 2018

  En overstadig beruset mann oppfører seg truende og havner i håndgemeng med politiet. Narkotikahunden Norris gjør flere markeringer under en kontroll. En tyv med en trist historie blir tatt av F.O. Og vi følger et moskushode gjennom SAS cargo og frem til Longyearbyen.

 • Episode 10

  15 feb. 2018

  Grensekontrollør Anne forsøker å avdekke en ung kvinne fra Ukrainas formål med å komme til Norge. En person har segnet om på et toalett og responderer ikke - brann og redning rykker ut. Et stort cargofly kan inneholde narkotika og inspiseres av tollvesenet.

 • Episode 11

  21 feb. 2018

  En forlatt koffert må sjekkes for sprengstoff av flyplassenes vektere. En tyv som har stjålet på tre flyplasser i Europa blir til slutt stoppet av tyvfangerne. Politiet må hjelpe en mann uten penger å komme seg videre til Trondheim. Og mattilsynet må avgjøre om en hund fra Sør-Korea får slippe inn i landet.

 • Episode 12

  22 feb. 2018

  En av de tiltalte som skal ha planlagt norgeshistoriens største ran på Gardermoen, skal på befaring på Oslo lufthavn med forsvarere, statsadvokat og aktor. I sikkerhetskontrollen gir en bagasje utslag på eksplosiver. Grensekontrollen må sjekke opp i et kjæresteforhold

 • Episode 13

  26 feb. 2018

  En venninnetur blir avbryt da tyvfangerne tar en av damene i å stjele. Brann og redning rykker ut etter at en gammel kvinne har falt ned en rulletrapp og slått seg stygt. Vi er med trallebetjent Mehmet på jobb.