Livet på jobb

 • Dokumentar

  OSL 24-7

  Se sesong 1-2

  Et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass.

 • Underholdning

  Vekterne

  Se sesong 1-2

  I denne serien får vi et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Vi blir kjent med vektere som brenner for å gjøre Norges hovedstad til en tryggere by, og som sørger for din og min sikkerhet.

 • Underholdning

  Veterinærene

  Se sesong 1

  Bli med bak kulissene på Fredrikstad Dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus. Gjennom 24 episoder blir vi kjent med eierne, dyrene og veterinærene – og den følelsesmessige berg- og dalbanen som et sykehusbesøk innebærer.

 • Dokumentar

  Hundepatruljen Oslo

  Se sesong 1-2

  Seersuksessen og Gullruten-nominerte Hundepatruljen Oslo er en dokumentarserie på Viasat 4 som gir oss et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen ved spesialenheten Hundetjenesten i Oslo politidistrikt, og til høsten kommer serien tilbake med en ny sesong. I Hundepatruljen Oslo møter vi politiet og deres topptrente hunder på jobb, der patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere.

 • Underholdning

  På glattisen

  Se sesong 1-4

  Heltene som alltid er ute på glattisen – slik at du slipper.