Se programmetHer går «The First Lady» inn i ringen

Favoritt

Sesong


Lørdag 1. oktober smeller det i Oslo Spektrum. Endelig skal Norges uovervinnelige boksedronning, Cecilia Brækhus, bokse på hjemmebane. Det blir en spektakulær festaften, der kjente artister som blant andre Onkel P skal synge for førstedamen. Det blir også utrolig spennende i ringen, for i motsatt hjørne står franske Anne-Sophie Mathis. I tillegg gjør Kevin Melhus seg klar til sin første kamp som proffbokser. Dette blir en kveld for historiebøkene. Du ser alt på Viafree og TV3!

 • Her går «The First Lady» inn i ringen

  Mens Cecilia Brækhus gikk inn spilte OnklP og De Fjerne Slektningene hyllesten «Endelig hjemme» inne i ringen.

  Publisert: 1 okt. 2016

 • – Let's get ready to rumble!

  Michael Buffer viste klasse da han introduserte Cecilia Brækhus og Anne-Sophie Mathis foran «The Homecoming».Se den legendariske ringannonsøren si sin mest kjente frase da han introduserte bokserne øverst i saken!

  Publisert: 1 okt. 2016

 • Her vinner Melhus på knockout

  Kevin Melhus gjorde som forventet kort prosess med Christian Dulz. Allerede i den andre runden ble nordmannen for sterk. Se avgjørelsen her!

  Publisert: 1 okt. 2016

 • – Nå er jeg klar for å feste

  Cecilia Brækhus var fullstendig overlegen da hun møtte Anne-Sophie Mathis i «The Homecoming». Se intervjuet fra ringen rett etter kampen!

  Publisert: 1 okt. 2016

 • Brækhus avgjør

  Cecilia Brækhus viste at hun er verdens desidert beste kvinnebokser da hun stoppet Anne-Sophie Mathis allerede i den første runden.

  Publisert: 1 okt. 2016

 • Brækhus om sin karriere

  Brækhus om sin karriere.

  Publisert: 1 okt. 2016

 • Da Muhammed Ali kom til Norge

  Harald Skog møtte Muhammad Ali ved spillebordene i Las Vegas. Det var starten på et vennskap som også bragte det som kanskje er tidenes beste bokser til Norge.

  Publisert: 1 okt. 2016

 • Bli bokseekspert på tre minutter

  Lyst til å lære mer om proffboksing før «The Homecoming» på lørdag? Thomas Hansvoll og Alexander Hagen lærer deg det viktigste du trenger å vite på tre minutter.

  Publisert: 1 okt. 2016

 • Slik kom proffboksingen tilbake

  Se boksingens førstedame prate med reporter Ole-Petter Westereng om alt arbeidet som ligger bak det å få proffboksingen legalisert igjen i Norge. – Det har skapt en veldig spesiell dynamikk i teamet mitt, som igjen har gitt meg fordeler i boksingen. Vi har vært sammen gjennom mye, både oppturer og nedturer, forteller Brækhus om hvordan prosessen har påvirket henne. På lørdag møter Brækhus, boksingens ubestridte førstedame, Anne-Sophie Mathis i Oslo Spektrum. «The Homecoming» ser du på TV3 og Viafree.no fra klokken 19.00 på lørdag!

  Publisert: 1 okt. 2016

 • – Det var en kamp som forandret meg

  Cecilia Brækhus opplevde at hun var underdog den forrige gangen hun møtte Anne-Sophie Mathis. Her prater hun om hvor tilfredsstillende det var å slå «kvinneboksingens Mike Tyson» i 2012.

  Publisert: 1 okt. 2016