Se programmetSesong 1 - Episode 6

Favoritt

Sesong


Hendelsesbasert serie som tar for seg strider under vann og viktigheten av å holde seg skjult. Med fortellinger om dramatiske kamper mellom de største ubåtpatruljene under 2. verdenskrig.

 • Episode 6

  Da den tyske marinen angriper med ubåter, må kommandør John Gordon Luther velge mellom å beskytte konvoien eller å redde overlevende fra de senkede skipene.

  Publisert: 30 sep. 2019

 • Episode 5

  For å utnytte kaoset etter angrepet på Pearl Harbor beordrer den tyske ubåtkommandøren fem ubåter til å gjennomføre et overraskelsesangrep mot skipsfarten på Atlanterhavskysten i USA.

  Publisert: 30 sep. 2019

 • Episode 4

  I Nord-Atlanteren stilles en modig tysk kommandør overfor ny antiubåt-teknologi, noe som fører til et dramatisk oppgjør med de tyske ubåtene.

  Publisert: 30 sep. 2019

 • Episode 3

  For å redde medsoldater i jungelen på Borneo må kommandør Sam Dealey og mannskapet komme seg forbi en stor japansk marinebase, en oppgave som setter ubåten opp mot flere dusin krigsskip.

  Publisert: 30 sep. 2019

 • Episode 2

  Etter tapet av sin mentor og venn, Dudley "Mush" Morton, tilbakelegger Richard Hetherington O'Kane 65 000 kilometer og senker 17 skip, før han går til topps i den amerikanske ubåtflåten.

  Publisert: 30 sep. 2019

 • Episode 1

  I det som er kjent som en av 2. verdenskrigs største ubåthistorier, følger vi Dudley "Mush" Morton, kommandør på USS Wahoo, idet han prøver å få overtaket på den japanske hæren.

  Publisert: 30 sep. 2019