warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Populære dramaprogrammer

A Winter Princess

Alle dramaprogrammer

I gode og onde dager

I gode og onde dager

I den fiktive byen Salem i midtvesten, møter vi familiene Horton og Brady, og tar del i deres møter med romantikk, eventyr, mysterier og drama.

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles

Innenfor NCIS, finnes det en spesialavdeling, som jobber med å pågripe farlige forbrytere.

Emergence

Emergence

Politisjefen Jo finner en ung jente i nærheten av et mystisk ulykkessted og tar henne til seg. Men hun blir snart viklet inn i en konspirasjon, som ser ut til å dreie seg om jentas ukjente identitet.

Finding Father Christmas

Som barn bodde Miranda sammen med moren sin, men ble tidlig foreldreløs. Etter å funnet et spor etter faren sin blant morens eiendeler, legger hun ut på en jakt for å finne ut sannheten om ham. På reisen gjenfinner hun også julestemningen.

Welcome to Christmas

Madison Lane leter etter et sted hvor hun kan bygge et skianlegg og vurderer å bygge det i den lille byen Christmas. Men når hun forelsker seg i byens sjarm, begynner hun å angre på planen.

A Gift for Christmas

A Gift for Christmas

En dag når Darcy sykler hjem fra jobb, krasjer hun inn i Aidan som blir hardt skadet og havner i koma. Etter hvert som hun får vite mer om Aidan, innser Darcy at han kan være den hun har ventet på.

The Perfect Christmas Village

I sin søken etter den perfekte julefeiringen, havner Darcy på uforklarlig vis midt i julelandsbyen sin, der alt er i sin skjønneste orden og det er jul hver dag. Dette er alt hun ønsket seg, men Darcy oppdager snart at perfeksjon ikke er så festlig.

The Christmas Calendar

Når Emily, som har et lite bakeri i en liten by, mottar en håndlaget julekalender fra en hemmelig beundrer, blir alle innbyggerne i byen besatt av å finne ut hvem denne hemmelige avsenderen er.

A Winter Princess

Prinsesse Carly jobber inkognito på et skianlegg.

Another Christmas Coincidence

Alice og Jack har levd livet rett ved siden av hverandre i mange år. Etter at et tilfeldig møte bringer dem sammen i jula, blir de forelsket.

Christmas a la Mode

En kvinne trenger et mirakel for å redde familiens gård og hennes fars arv før jula ringer inn.

Christmas Around the Corner

Claire prøver å komme seg bort fra byens kjas og mas i jula, og leier et rom i den stille byen Glastenbury. Men byen har avlyst jula, så nå er det opp til Claire å få julestemningen tilbake.

Christmas Belle

Belle skal selge et hus for sin klient Hunter Lowell, men snart oppstår det varme følelser mellom dem. Situasjonen blir imidlertid komplisert når Belles mangeårige frier Tony dukker opp.

Christmas by the Book

Livsstilsguru og kjærlighetsekspert Joanna er nysingel og ikke riktig så flink til å følge sine egne, profesjonelle prinsipper. Da en stor karrieremulighet byr seg, blir det som skulle være en hvit løgn i stedet litt av et juledrama. Klarer Joanna å spille kortene sine riktig og beholde troverdigheten sin, eller vil alt gå tapt?

Christmas Camp

For Haley Hanson kommer jobben først, og hun prioriterer ikke sitt personlige liv, selv i høytidene. Haleys sjef er bekymret, og sender henne på en jule-camp slik at hun kan få tilbake julestemningen.

12 Days of Giving

12 Days of Giving

En mann som vinner en liten formue bestemmer seg for å dele gevinsten sin, ved å opptre som en hemmelig julenisse for folket i en liten by.

Christmas in the Highlands

Blair, en parfymeekspert fra New York, blir sendt av sjefen til Skottland for å få tak i en sjelden skotsk duft.

Love Always, Santa

En enkes datter skriver til julenissen og ønsker at moren skal finne kjærligheten. Når brevet havner i hendene på en forfatter med skrivesperre, finner han ny inspirasjon og kanskje også kjærlighet.

A Christmas Coincidence

Når julen nærmer seg sier Paula, litt motvillig ja, når kjæresten Daniel frir. Tante Jane merker motviljen, og sier at Paula kan feire jul hjemme hos henne i Nantucket.

Hometown Christmas

Noelle er hjemme i Louisiana til jul, og har store planer om å gjenopplive byens juleforestilling, som hennes avdøde mor pleide å arrangere. Men så møter hun sin kjæreste fra high school.

12 Pups of Christmas

Erins sjef sliter med å holde sitt hunde-lokaliseringsfirma flytende, og forventer at hun hjelper ham med å finne et hjem til 12 valper. Mens de jobber, innser Erin at sjefen ikke er så ille likevel.

A Christmas Kiss

Etter et spontant kyss ender en ung designer opp med å bli forelsket i sin krevende sjefs kjæreste, mens hun pynter hjemmet hans før en julefest.

Wish Upon Christmas

Amalia vender tilbake til sin gamle hjemby for å legge ned en fabrikk. Eieren er hennes gamle kjæreste fra skolen som tror at hun har kommet for å redde den. Kan litt julemagi redde dagen?

Forever Christmas

Når TV-produsenten Sophie begynner å jobbe med et juleprogram om Will, begynner hun å falle for sin mystiske, nye stjerne.

Christmas on Holly Lane

Tre barndomsvenner, Sarah, Riley og Cat, som alle har gode minner fra julefeiringene hjemme hos Sarah, kommer sammen igjen som voksne for å redde Sarahs hjem.

New Amsterdam

New Amsterdam

Max Goodwin er sykehusdirektør på det anerkjente sykehuset New Amsterdam, og han er bestemt: det neglisjerte sykehuset skal bli reformert og pasientene skal få god omsorg - koste hva det koste vil.

Good Trouble

Good Trouble

Callie og Mariana tar steget inn i voksenlivet og flytter til Los Angeles, der Callie får jobb som juridisk assistent og Mariana som programvareutvikler. Spinoff av The Fosters.

Four Cousins and a Christmas

Four Cousins and a Christmas

Et hjerteskjærende tap gjenforener fire søskenbarn for å synge i bestemorens begravelse to dager før jul, og tvinger dem til endelig å være ærlige med hverandre... over litt pizza og vin.

Cooking Up Christmas

Cooking Up Christmas

Når en kokk får den utfordrende oppgaven med å lage mat til en profesjonell idrettsutøver til jul, får hun tilbake troen på seg selv og finner kjærligheten underveis.

The Christmas Chalet

The Christmas Chalet

En skilt mor bestiller en hytte i en Vermont over julen, der hun møter en forfatter som hater julen. Sammen finner de julens magi og verdiene av familien.

Christmas Unwrapped

Christmas Unwrapped

Charity, en ambisiøs journalist, lærer hva julen egentlig handler om mens hun undersøker Erik Gallagher, en millionær som insisterer på at julenissen kommer med gaver hvert år.

Christmas Ever After

Christmas Ever After

Med kort frist, drar forfatteren Izzi til det koselige vertshuset Antler Inn i Silver Springs for å skrive ferdig sin siste roman bare noen få dager før jul.

A Christmas Mission

A Christmas Mission

Designer og gründer Emma King har lenge drømt om en vakker butikk, hvor hun kan selge og vise frem håndlagde varer for hjemmet. Og nå åpner hun en butikk sammen med sin venninne.

Mr Selfridge

Mr Selfridge

Følger historien til den flamboyante og nyskapende amerikanske grunnleggeren av Selfridge's, et varehus i London.

Swept Up by Christmas

Swept Up by Christmas

Når en kvinne blir tvunget til å jobbe med en slitsom mann for å puste nytt liv i en historisk eiendom, lærer hun å se forbi deres forskjeller og finner kjærligheten på veien.

A New York Christmas Wedding

A New York Christmas Wedding

Bare selve julehelgen kan være vanskelig å håndtere, uten at et bryllup kommer inn i bildet. Men det er det som venter Jennifer Ortiz, som føler presset til å spille rollen som "den perfekte bruden".

The Christmas Ball

The Christmas Ball

Clare Fitzgerald drar på ferie til sin tante Bridget i England og møter Liam, en kjekk historiker som er fast bestemt på å bevise at tante Bridgets herregård er et historisk landemerke.

A Very Charming Christmas Town

A Very Charming Christmas Town

Aubrey er en byjente, reise- og livsstilsblogger, som drar til den lille danske byen Solvang for å filme sin neste vlogg. Der møter hun den kjekke butikkeieren Saywer som skal vise henne rundt.

Providence

Providence

Sydney Hansen jobber som plastikkirurg og lever et glamorøst liv i L.A. Hun hadde aldri forestilt seg at hun ville vende tilbake til hjembyen Providence. Men når moren hennes dør, forandrer det alt.

Magnum P.I.

Magnum P.I.

En kjepphøy tidligere Navy SEAL returnerer fra Afghanistan. Han sadler om og bruker sine militære ferdigheter til å begynne å jobbe som privatetterforsker på Hawaii.

The Closer

The Closer

Visepolitisjef Brenda Leigh Johnson har en utradisjonell personlighet, en steinhard tilnærming og et rykte på seg for å være en av landets beste etterforskere.

The Carrie Diaries

The Carrie Diaries

Carrie Bradshaw, en nysgjerrig tenåring som dras mot det glamorøse Manhattan, hvor hun navigerer mellom vennskap, familie, identiteter og et ustabilt forhold til fyren hun elsker.

The Babymakers

The Babymakers

Etter å ha prøvd alt for å gjøre sin kone Audrey gravid, innser Tommy til sin store forferdelse at han skyter “blankt”.

Dawson's Creek

Dawson's Creek

Vi følger fire venners oppvekst og påfunn i den amerikanske småbyen Capeside.

Doc Martin

Doc Martin

Han har blodfobi som gjør at han ikke lenger kan operere. I stedet jobber han i kystlandsbyen Portwenn.

Huset på prærien

Huset på prærien

I år 1878 starter jakten på nytt land, og blant dem som søker et nytt liv i den nye verdenen er familien Ingalls.

Miss Fisher's Murder Mysteries

Miss Fisher's Murder Mysteries

Den glamorøse detektiven Phryne Fisher kjemper mot urettferdighet ved hjelp av hennes sylskarpe kløkt, i Melbourne på slutten av 1920-tallet.