warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Populære dramaprogrammer

McLeods døtre

Mandag-fredag kl. 15.00

Alle dramaprogrammer

La Brea

La Brea

Når et enormt synkehull på mystisk vis åpner seg i Los Angeles, splittes en familie i to. De må kjempe for å overleve og finne en vei hjem, mens resten av verden desperat prøver å forstå hva som har skjedd.

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles

Innenfor NCIS, finnes det en spesialavdeling, som jobber med å pågripe farlige forbrytere.

I gode og onde dager

I gode og onde dager

I den fiktive byen Salem i midtvesten, møter vi familiene Horton og Brady, og tar del i deres møter med romantikk, eventyr, mysterier og drama.

Magnum P.I.

Magnum P.I.

En kjepphøy tidligere Navy SEAL returnerer fra Afghanistan. Han sadler om og bruker sine militære ferdigheter til å begynne å jobbe som privatetterforsker på Hawaii.

McLeods døtre

To søstre blir gjenforent når de arver en stor gård i den australske bushen. Tess og Claire samler en kvinnelig arbeidsstyrke og forplikter seg til et ekstraordinært liv på Drovers Run.

Good Trouble

Good Trouble

Callie og Mariana tar steget inn i voksenlivet og flytter til Los Angeles, der Callie får jobb som juridisk assistent og Mariana som programvareutvikler. Spinoff av The Fosters.

SEAL Team

Vi følger et sammensveiset SEAL-team som blir sendt ut på hemmelige og farlige oppdrag.

Judy

Judy

Året er 1968 og Judy forbereder seg før en rekke utsolgte konserter i London. Utad sjarmerer Judy alle med sin varme og karisma, men hun er preget av et liv i rampelyset og en vanskelig omsorgstvist.

Fairfield Road

Fairfield Road

Et politisk geni står plutselig uten jobb og uten kjæreste.

Another Tango

Another Tango

I et forsøk på å redde hjembyens mislykkede dansestudio, blir et tidligere par motvillig gjenforent for å delta i en dansekonkurranse.

Road Less Traveled

Road Less Traveled

Country-sangerinnen Charlotte reiser hjem til Tennessee en uke før hun skal gifte seg, i håp om å låne sin avdøde mors brudekjole av bestemoren.

Christmas Around the Corner

Christmas Around the Corner

Claire prøver å komme seg bort fra byens kjas og mas i jula, og leier et rom i den stille byen Glastenbury. Men byen har avlyst jula, så nå er det opp til Claire å få julestemningen tilbake.

Christmas by the Book

Christmas by the Book

Livsstilsguru og kjærlighetsekspert Joanna er nysingel og ikke riktig så flink til å følge sine egne, profesjonelle prinsipper. Da en stor karrieremulighet byr seg, blir det som skulle være en hvit løgn i stedet litt av et juledrama. Klarer Joanna å spille kortene sine riktig og beholde troverdigheten sin, eller vil alt gå tapt?

Last Vermont Christmas

Last Vermont Christmas

Hvert år feirer de tre Marvin-søstrene jul med foreldrene sine. Men dette året har foreldrene besluttet å selge barndomshjemmet, og det til en av søstrenes tidligere flammer fra videregående.

A Chance for Christmas

A Chance for Christmas

Influenceren Christina Chance får sitt livs mulighet: en lukrativ sponsoravtale med drømmemerket hennes. Men snart oppdager at hun er fanget i en tidsloop, der samme julaften gjentar seg i all evighet.

The Miniaturist

The Miniaturist

1686. Nella Oortman starter et nytt liv i Amsterdam som kona til kjøpmannen Johannes Brandt. Men Johannes er ikke interessert i sin nye brud, og Nella begynner å innse at huset rommer mange hemmeligheter.

Spotlight under the Mistletoe

Spotlight under the Mistletoe

Tess Stapletons album selger ikke lenger, og hun utfordres til å spille inn et album med den tidligere stjernen Derek. Til tross for deres kontinuerlige krangling, begynner de å falle for hverandre.

The Spirit of Christmas

The Spirit of Christmas

Det nærmer seg jul og advokaten Kate Jordan drar til Vermont for å sikre salget av et hjemsøkt vertshus. Det hun ikke forventer er å bli forelsket i en kjekk mann som viser seg å være et spøkelse.

Angels in the Snow

Angels in the Snow

Når intet mindre enn et mirakel kan holde en forverrende familie sammen, gjør en juleferie det mulig at et mirakel kan skje. En hjertelig familiehistorie om kjærlighet, tap og gjenoppdagelse.

Sweet Navidad

Sweet Navidad

To ambisiøse kokker samarbeider for å skape en julemeny inspirert av Puerto Rico, og finner kjærligheten underveis.

Christmas in My Heart

Christmas in My Heart

Beth har nylig flyttet tilbake til Charleston etter at moren døde. Hun jobber som musikklærer mens hun bor i familiens hus, og drømmer om en plass i Charlestons symfoniorkester.

Maggie's Christmas Miracle

Maggie's Christmas Miracle

Alenemoren Maggie må fordele sin tid mellom karrieren og sin sønn, Jordan. Jordan får en veileder, Casey, som hjelper ham på skolen og Casey blir som en slags far for ham. Kan de tre kanskje finne lykken sammen?

Puppy Love for Christmas

Puppy Love for Christmas

Mens hun er på besøk hos foreldrene sine i julen bestemmer den godhjertede Annie seg for å hjelpe tre herreløse hunder med å finne et hjem, og slår seg sammen med veterinæren Dylan for å redde et dyrehjem.

Finding Father Christmas

Finding Father Christmas

Som barn bodde Miranda sammen med moren sin, men ble tidlig foreldreløs. Etter å funnet et spor etter faren sin blant morens eiendeler, legger hun ut på en jakt for å finne ut sannheten om ham. På reisen gjenfinner hun også julestemningen.

The Christmas Calendar

The Christmas Calendar

Når Emily, som har et lite bakeri i en liten by, mottar en håndlaget julekalender fra en hemmelig beundrer, blir alle innbyggerne i byen besatt av å finne ut hvem denne hemmelige avsenderen er.

Four Cousins and a Christmas

Four Cousins and a Christmas

Et hjerteskjærende tap gjenforener fire søskenbarn for å synge i bestemorens begravelse to dager før jul, og tvinger dem til endelig å være ærlige med hverandre... over litt pizza og vin.

Cooking Up Christmas

Cooking Up Christmas

Når en kokk får den utfordrende oppgaven med å lage mat til en profesjonell idrettsutøver til jul, får hun tilbake troen på seg selv og finner kjærligheten underveis.

Christmas Unwrapped

Christmas Unwrapped

Charity, en ambisiøs journalist, lærer hva julen egentlig handler om mens hun undersøker Erik Gallagher, en millionær som insisterer på at julenissen kommer med gaver hvert år.

Christmas Ever After

Christmas Ever After

Med kort frist, drar forfatteren Izzi til det koselige vertshuset Antler Inn i Silver Springs for å skrive ferdig sin siste roman bare noen få dager før jul.

A Christmas Mission

A Christmas Mission

Designer og gründer Emma King har lenge drømt om en vakker butikk, hvor hun kan selge og vise frem håndlagde varer for hjemmet. Og nå åpner hun en butikk sammen med sin venninne.

Swept Up by Christmas

Swept Up by Christmas

Når en kvinne blir tvunget til å jobbe med en slitsom mann for å puste nytt liv i en historisk eiendom, lærer hun å se forbi deres forskjeller og finner kjærligheten på veien.

A New York Christmas Wedding

A New York Christmas Wedding

Bare selve julehelgen kan være vanskelig å håndtere, uten at et bryllup kommer inn i bildet. Men det er det som venter Jennifer Ortiz, som føler presset til å spille rollen som "den perfekte bruden".

The Christmas Ball

The Christmas Ball

Clare Fitzgerald drar på ferie til sin tante Bridget i England og møter Liam, en kjekk historiker som er fast bestemt på å bevise at tante Bridgets herregård er et historisk landemerke.

A Very Charming Christmas Town

A Very Charming Christmas Town

Aubrey er en byjente, reise- og livsstilsblogger, som drar til den lille danske byen Solvang for å filme sin neste vlogg. Der møter hun den kjekke butikkeieren Saywer som skal vise henne rundt.

Providence

Providence

Sydney Hansen jobber som plastikkirurg og lever et glamorøst liv i L.A. Hun hadde aldri forestilt seg at hun ville vende tilbake til hjembyen Providence. Men når moren hennes dør, forandrer det alt.

The Closer

The Closer

Visepolitisjef Brenda Leigh Johnson har en utradisjonell personlighet, en steinhard tilnærming og et rykte på seg for å være en av landets beste etterforskere.

The Black Dahlia

The Black Dahlia

De to politimennene blir satt til å etterforske det makabre drapet på B-skuespillerinnen Betty Ann Short.

My Week with Marilyn

My Week with Marilyn

Marilyn Monroe er på bryllupsreise i England med Arthur Miller, samtidig som hun spiller inn filmen The Prince and the Showgirl. Da ektemannen må reise vekk, føler Marilyn seg forlatt og misforstått.

Aftermath

Aftermath

Når Roman kommer til flyplassen, får han vite at det har skjedd en katastrofal ulykke.

Grace of Monaco

Grace of Monaco

Vi følger Grace Kelly i hennes lengsel etter å vende tilbake til det store lerretet og som prinsesse i et fyrstedømme.

The Disappearance of Eleanor Rigby: Them

The Disappearance of Eleanor Rigby: Them

Engang var Conor og Eleanor lykkelig gift. Nå føler de seg fremmed for hverandre.

The Butler

The Butler

I tre tiår tjente Cecil Gaines som butler for åtte amerikanske presidenter. Ved å jobbe så nært på og for disse mektige mennene i Det hvite hus, ble han vitne til store, dramatiske endringer i amerikansk historie.

Cassandra's Dream

Cassandra's Dream

To brødre er i pengeknipe, og begge har de kjærester å ta seg av også.

Blue Jasmine

Blue Jasmine

Den elegante sosietetskvinnen Jasmine har levd gode dager takket være hennes velstående ektemann Hal. Men da alt rakner og Jasmine får et nervøst sammenbrudd, flytter hun til sin søster Ginger for å komme tilbake til hektene.

And So It Goes

And So It Goes

Det er en million grunner til ikke å like eiendomsmegler Oren Lille, og det er slik han foretrekker det.

3 Days to Kill

3 Days to Kill

Da CIA agenten Ethan Renner ender på sykehuset etter et mislykket oppdrag, får han vite at han har kun få måneder igjen å leve. Han beslutter derfor å oppsøke sin datter som han ikke har sett på årevis.

De urørlige

De urørlige

Mangemillionæren Philippe er lammet fra nakken og ned etter en paragliderulykke og må leve resten av livet i rullestol. Han bor i luksuriøse omgivelser i Paris og skal ansette en ny pleieassistent. Den eneste som skiller seg ut av søkerne er Driss som kun har søkt på jobben fordi han må vise at han er aktiv arbeidssøker for å beholde trygdepengene. Snart begynner et usannsynlig kameratskap forankret i ærlighet og humor mellom to individer som på overflaten ikke ville hatt noe til felles.

Hours

Hours

Nolan ankommer et sykehus i New Orleans med sin høygravide kone Abigail. Fødselen får et tragisk utfall, orkanen Katrina herjer byen og sykehuset blir tvangsevakuert.

Carol

Carol

I New York på begynnelsen av 1950-tallet arbeider Therese Belivet i et varehus på Manhattan og drømmer om et bedre liv. Det er her hun møter Carol Aird, en forlokkende og elegant kvinne fanget i et forferdelig ekteskap.

The Truth Matters

The Truth Matters

Et lag av journalister begynner å grave dypere og finne anonyme kilder i regjeringens innerste sirkler.

Vicky Cristina Barcelona

Vicky Cristina Barcelona

Vicky og Christinas ferie forvandles til en sanselig reise, når Josés ekskone Maria Elena gjør sin dramatiske entré.

The Babymakers

The Babymakers

Etter å ha prøvd alt for å gjøre sin kone Audrey gravid, innser Tommy til sin store forferdelse at han skyter “blankt”.

Doc Martin

Doc Martin

Han har blodfobi som gjør at han ikke lenger kan operere. I stedet jobber han i kystlandsbyen Portwenn.

Burnt

Burnt

Rebellkokken Adam Jones hadde alt – og mistet det igjen.

A Family Man

A Family Man

Når Danes sjef setter ham opp mot Lynn Vogel, girer Dane opp for den profesjonelle kampen i livet sitt.

Submergence

Submergence

James og Danielle møtes ved en tilfeldighet på et hotell ved den franske kysten og det oppstår sterk kjærlighet.

Huset på prærien

Huset på prærien

I år 1878 starter jakten på nytt land, og blant dem som søker et nytt liv i den nye verdenen er familien Ingalls.

Miss Fisher's Murder Mysteries

Miss Fisher's Murder Mysteries

Den glamorøse detektiven Phryne Fisher kjemper mot urettferdighet ved hjelp av hennes sylskarpe kløkt, i Melbourne på slutten av 1920-tallet.

Made for You, with Love

Made for You, with Love

Eieren av en bruktbutikk med brudekjoler puster nytt liv i andres kjoler. Men når hun møter den perfekte fyren, er hun redd for åpne hjertet sitt og satse på kjærligheten.