warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Populære dramaprogrammer

A Winter Princess

Alle dramaprogrammer

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles

Innenfor NCIS, finnes det en spesialavdeling, som jobber med å pågripe farlige forbrytere.

McLeods døtre

McLeods døtre

To søstre blir gjenforent når de arver en stor gård i den australske bushen. Tess og Claire samler en kvinnelig arbeidsstyrke og forplikter seg til et ekstraordinært liv på Drovers Run.

Good Trouble

Callie og Mariana tar steget inn i voksenlivet og flytter til Los Angeles, der Callie får jobb som juridisk assistent og Mariana som programvareutvikler. Spinoff av The Fosters.

The Front Runner

I 1987 blir USAs senator Gary Harts kampanje spolert da han blir tatt i en skandaløs affære.

I gode og onde dager

I gode og onde dager

I den fiktive byen Salem i midtvesten, møter vi familiene Horton og Brady, og tar del i deres møter med romantikk, eventyr, mysterier og drama.

Fairfield Road

Fairfield Road

Et politisk geni står plutselig uten jobb og uten kjæreste.

Another Tango

Another Tango

I et forsøk på å redde hjembyens mislykkede dansestudio, blir et tidligere par motvillig gjenforent for å delta i en dansekonkurranse.

Road Less Traveled

Road Less Traveled

Country-sangerinnen Charlotte reiser hjem til Tennessee en uke før hun skal gifte seg, i håp om å låne sin avdøde mors brudekjole av bestemoren.

Fathers & Daughters

Fathers & Daughters

Han må kjempe mot omverdenen etter et fatalt veiuhell som gjør at han må oppdra sin femårige datter Katie helt på egenhånd.

Chicago Med

Chicago Med

Bli med på et følelsesladet innblikk i arbeidsdagen ved Chicagos travleste sykehus.

The Perfect Christmas Village

The Perfect Christmas Village

I sin søken etter den perfekte julefeiringen, havner Darcy på uforklarlig vis midt i julelandsbyen sin, der alt er i sin skjønneste orden og det er jul hver dag. Dette er alt hun ønsket seg, men Darcy oppdager snart at perfeksjon ikke er så festlig.

The Truth About Christmas

The Truth About Christmas

Jillian er politisk konsulent og jobber på borgemesterkampanjen for kjæresten sin, George. Hun skal treffe hans familie for første gang i ferien, men klarer ikke stoppe seg fra å alltid si sannheten.

Christmas Around the Corner

Christmas Around the Corner

Claire prøver å komme seg bort fra byens kjas og mas i jula, og leier et rom i den stille byen Glastenbury. Men byen har avlyst jula, så nå er det opp til Claire å få julestemningen tilbake.

Christmas by the Book

Christmas by the Book

Livsstilsguru og kjærlighetsekspert Joanna er nysingel og ikke riktig så flink til å følge sine egne, profesjonelle prinsipper. Da en stor karrieremulighet byr seg, blir det som skulle være en hvit løgn i stedet litt av et juledrama. Klarer Joanna å spille kortene sine riktig og beholde troverdigheten sin, eller vil alt gå tapt?

Last Vermont Christmas

Last Vermont Christmas

Hvert år feirer de tre Marvin-søstrene jul med foreldrene sine. Men dette året har foreldrene besluttet å selge barndomshjemmet, og det til en av søstrenes tidligere flammer fra videregående.

Maggie's Christmas Miracle

Maggie's Christmas Miracle

Alenemoren Maggie må fordele sin tid mellom karrieren og sin sønn, Jordan. Jordan får en veileder, Casey, som hjelper ham på skolen og Casey blir som en slags far for ham. Kan de tre kanskje finne lykken sammen?

Christmas in My Heart

Christmas in My Heart

Beth har nylig flyttet tilbake til Charleston etter at moren døde. Hun jobber som musikklærer mens hun bor i familiens hus, og drømmer om en plass i Charlestons symfoniorkester.

A Chance for Christmas

A Chance for Christmas

Influenceren Christina Chance får sitt livs mulighet: en lukrativ sponsoravtale med drømmemerket hennes. Men snart oppdager at hun er fanget i en tidsloop, der samme julaften gjentar seg i all evighet.

Sweet Navidad

Sweet Navidad

To ambisiøse kokker samarbeider for å skape en julemeny inspirert av Puerto Rico, og finner kjærligheten underveis.

Spotlight under the Mistletoe

Spotlight under the Mistletoe

Tess Stapletons album selger ikke lenger, og hun utfordres til å spille inn et album med den tidligere stjernen Derek. Til tross for deres kontinuerlige krangling, begynner de å falle for hverandre.

Angels in the Snow

Angels in the Snow

Når intet mindre enn et mirakel kan holde en forverrende familie sammen, gjør en juleferie det mulig at et mirakel kan skje. En hjertelig familiehistorie om kjærlighet, tap og gjenoppdagelse.

The Miniaturist

The Miniaturist

1686. Nella Oortman starter et nytt liv i Amsterdam som kona til kjøpmannen Johannes Brandt. Men Johannes er ikke interessert i sin nye brud, og Nella begynner å innse at huset rommer mange hemmeligheter.

The Spirit of Christmas

The Spirit of Christmas

Det nærmer seg jul og advokaten Kate Jordan drar til Vermont for å sikre salget av et hjemsøkt vertshus. Det hun ikke forventer er å bli forelsket i en kjekk mann som viser seg å være et spøkelse.

Puppy Love for Christmas

Puppy Love for Christmas

Mens hun er på besøk hos foreldrene sine i julen bestemmer den godhjertede Annie seg for å hjelpe tre herreløse hunder med å finne et hjem, og slår seg sammen med veterinæren Dylan for å redde et dyrehjem.

12 Days of Giving

12 Days of Giving

En mann som vinner en liten formue bestemmer seg for å dele gevinsten sin, ved å opptre som en hemmelig julenisse for folket i en liten by.

Christmas in the Highlands

Christmas in the Highlands

Blair, en parfymeekspert fra New York, blir sendt av sjefen til Skottland for å få tak i en sjelden skotsk duft.

Wish Upon Christmas

Amalia vender tilbake til sin gamle hjemby for å legge ned en fabrikk. Eieren er hennes gamle kjæreste fra skolen som tror at hun har kommet for å redde den. Kan litt julemagi redde dagen?

The Christmas Calendar

The Christmas Calendar

Når Emily, som har et lite bakeri i en liten by, mottar en håndlaget julekalender fra en hemmelig beundrer, blir alle innbyggerne i byen besatt av å finne ut hvem denne hemmelige avsenderen er.

A Christmas Coincidence

A Christmas Coincidence

Når julen nærmer seg sier Paula, litt motvillig ja, når kjæresten Daniel frir. Tante Jane merker motviljen, og sier at Paula kan feire jul hjemme hos henne i Nantucket.

A Winter Princess

Prinsesse Carly jobber inkognito på et skianlegg.

Christmas a la Mode

Christmas a la Mode

En kvinne trenger et mirakel for å redde familiens gård og hennes fars arv før jula ringer inn.

A Christmas Kiss

A Christmas Kiss

Etter et spontant kyss ender en ung designer opp med å bli forelsket i sin krevende sjefs kjæreste, mens hun pynter hjemmet hans før en julefest.

Christmas Belle

Christmas Belle

Belle skal selge et hus for sin klient Hunter Lowell, men snart oppstår det varme følelser mellom dem. Situasjonen blir imidlertid komplisert når Belles mangeårige frier Tony dukker opp.

Finding Father Christmas

Finding Father Christmas

Som barn bodde Miranda sammen med moren sin, men ble tidlig foreldreløs. Etter å funnet et spor etter faren sin blant morens eiendeler, legger hun ut på en jakt for å finne ut sannheten om ham. På reisen gjenfinner hun også julestemningen.

Love Always, Santa

Love Always, Santa

En enkes datter skriver til julenissen og ønsker at moren skal finne kjærligheten. Når brevet havner i hendene på en forfatter med skrivesperre, finner han ny inspirasjon og kanskje også kjærlighet.

12 Pups of Christmas

12 Pups of Christmas

Erins sjef sliter med å holde sitt hunde-lokaliseringsfirma flytende, og forventer at hun hjelper ham med å finne et hjem til 12 valper. Mens de jobber, innser Erin at sjefen ikke er så ille likevel.

Welcome to Christmas

Madison Lane leter etter et sted hvor hun kan bygge et skianlegg og vurderer å bygge det i den lille byen Christmas. Men når hun forelsker seg i byens sjarm, begynner hun å angre på planen.

Hometown Christmas

Noelle er hjemme i Louisiana til jul, og har store planer om å gjenopplive byens juleforestilling, som hennes avdøde mor pleide å arrangere. Men så møter hun sin kjæreste fra high school.

Another Christmas Coincidence

Alice og Jack har levd livet rett ved siden av hverandre i mange år. Etter at et tilfeldig møte bringer dem sammen i jula, blir de forelsket.

A Gift for Christmas

A Gift for Christmas

En dag når Darcy sykler hjem fra jobb, krasjer hun inn i Aidan som blir hardt skadet og havner i koma. Etter hvert som hun får vite mer om Aidan, innser Darcy at han kan være den hun har ventet på.

Forever Christmas

Forever Christmas

Når TV-produsenten Sophie begynner å jobbe med et juleprogram om Will, begynner hun å falle for sin mystiske, nye stjerne.

Christmas on Holly Lane

Christmas on Holly Lane

Tre barndomsvenner, Sarah, Riley og Cat, som alle har gode minner fra julefeiringene hjemme hos Sarah, kommer sammen igjen som voksne for å redde Sarahs hjem.

Four Cousins and a Christmas

Four Cousins and a Christmas

Et hjerteskjærende tap gjenforener fire søskenbarn for å synge i bestemorens begravelse to dager før jul, og tvinger dem til endelig å være ærlige med hverandre... over litt pizza og vin.

Cooking Up Christmas

Cooking Up Christmas

Når en kokk får den utfordrende oppgaven med å lage mat til en profesjonell idrettsutøver til jul, får hun tilbake troen på seg selv og finner kjærligheten underveis.

The Christmas Chalet

The Christmas Chalet

En skilt mor bestiller en hytte i en Vermont over julen, der hun møter en forfatter som hater julen. Sammen finner de julens magi og verdiene av familien.

Christmas Unwrapped

Christmas Unwrapped

Charity, en ambisiøs journalist, lærer hva julen egentlig handler om mens hun undersøker Erik Gallagher, en millionær som insisterer på at julenissen kommer med gaver hvert år.

Christmas Ever After

Christmas Ever After

Med kort frist, drar forfatteren Izzi til det koselige vertshuset Antler Inn i Silver Springs for å skrive ferdig sin siste roman bare noen få dager før jul.

A Christmas Mission

A Christmas Mission

Designer og gründer Emma King har lenge drømt om en vakker butikk, hvor hun kan selge og vise frem håndlagde varer for hjemmet. Og nå åpner hun en butikk sammen med sin venninne.

Swept Up by Christmas

Swept Up by Christmas

Når en kvinne blir tvunget til å jobbe med en slitsom mann for å puste nytt liv i en historisk eiendom, lærer hun å se forbi deres forskjeller og finner kjærligheten på veien.

A New York Christmas Wedding

A New York Christmas Wedding

Bare selve julehelgen kan være vanskelig å håndtere, uten at et bryllup kommer inn i bildet. Men det er det som venter Jennifer Ortiz, som føler presset til å spille rollen som "den perfekte bruden".

The Christmas Ball

The Christmas Ball

Clare Fitzgerald drar på ferie til sin tante Bridget i England og møter Liam, en kjekk historiker som er fast bestemt på å bevise at tante Bridgets herregård er et historisk landemerke.

A Very Charming Christmas Town

A Very Charming Christmas Town

Aubrey er en byjente, reise- og livsstilsblogger, som drar til den lille danske byen Solvang for å filme sin neste vlogg. Der møter hun den kjekke butikkeieren Saywer som skal vise henne rundt.

Providence

Providence

Sydney Hansen jobber som plastikkirurg og lever et glamorøst liv i L.A. Hun hadde aldri forestilt seg at hun ville vende tilbake til hjembyen Providence. Men når moren hennes dør, forandrer det alt.

The Closer

The Closer

Visepolitisjef Brenda Leigh Johnson har en utradisjonell personlighet, en steinhard tilnærming og et rykte på seg for å være en av landets beste etterforskere.

The Carrie Diaries

The Carrie Diaries

Carrie Bradshaw, en nysgjerrig tenåring som dras mot det glamorøse Manhattan, hvor hun navigerer mellom vennskap, familie, identiteter og et ustabilt forhold til fyren hun elsker.

The Butler

The Butler

I tre tiår tjente Cecil Gaines som butler for åtte amerikanske presidenter. Ved å jobbe så nært på og for disse mektige mennene i Det hvite hus, ble han vitne til store, dramatiske endringer i amerikansk historie.

Cassandra's Dream

Cassandra's Dream

To brødre er i pengeknipe, og begge har de kjærester å ta seg av også.

Blue Jasmine

Blue Jasmine

Den elegante sosietetskvinnen Jasmine har levd gode dager takket være hennes velstående ektemann Hal. Men da alt rakner og Jasmine får et nervøst sammenbrudd, flytter hun til sin søster Ginger for å komme tilbake til hektene.

My Week with Marilyn

My Week with Marilyn

Marilyn Monroe er på bryllupsreise i England med Arthur Miller, samtidig som hun spiller inn filmen The Prince and the Showgirl. Da ektemannen må reise vekk, føler Marilyn seg forlatt og misforstått.

And So It Goes

And So It Goes

Det er en million grunner til ikke å like eiendomsmegler Oren Lille, og det er slik han foretrekker det.

3 Days to Kill

3 Days to Kill

Da CIA agenten Ethan Renner ender på sykehuset etter et mislykket oppdrag, får han vite at han har kun få måneder igjen å leve. Han beslutter derfor å oppsøke sin datter som han ikke har sett på årevis.

HOURS

HOURS

Nolan ankommer et sykehus i New Orleans med sin høygravide kone Abigail. Fødselen får et tragisk utfall, orkanen Katrina herjer byen og sykehuset blir tvangsevakuert.

Carol

Carol

I New York på begynnelsen av 1950-tallet arbeider Therese Belivet i et varehus på Manhattan og drømmer om et bedre liv. Det er her hun møter Carol Aird, en forlokkende og elegant kvinne fanget i et forferdelig ekteskap.

Vicky Cristina Barcelona

Vicky Cristina Barcelona

Vicky og Christinas ferie forvandles til en sanselig reise, når Josés ekskone Maria Elena gjør sin dramatiske entré.

The Babymakers

The Babymakers

Etter å ha prøvd alt for å gjøre sin kone Audrey gravid, innser Tommy til sin store forferdelse at han skyter “blankt”.

Dawson's Creek

Dawson's Creek

Vi følger fire venners oppvekst og påfunn i den amerikanske småbyen Capeside.

Doc Martin

Doc Martin

Han har blodfobi som gjør at han ikke lenger kan operere. I stedet jobber han i kystlandsbyen Portwenn.

Huset på prærien

Huset på prærien

I år 1878 starter jakten på nytt land, og blant dem som søker et nytt liv i den nye verdenen er familien Ingalls.

Miss Fisher's Murder Mysteries

Miss Fisher's Murder Mysteries

Den glamorøse detektiven Phryne Fisher kjemper mot urettferdighet ved hjelp av hennes sylskarpe kløkt, i Melbourne på slutten av 1920-tallet.

Made for You, with Love

Made for You, with Love

Eieren av en bruktbutikk med brudekjoler puster nytt liv i andres kjoler. Men når hun møter den perfekte fyren, er hun redd for åpne hjertet sitt og satse på kjærligheten.