Popular {name} series

Love at Daisy Hills

All {name} series

12 Days of Giving

12 Days of Giving

En mann som vinner en liten formue bestemmer seg for å dele gevinsten sin, ved å opptre som en hemmelig julenisse for folket i en liten by.

12 Pups of Christmas

12 Pups of Christmas

Erins sjef sliter med å holde sitt hunde-lokaliseringsfirma flytende, og forventer at hun hjelper ham med å finne et hjem til 12 valper. Mens de jobber, innser Erin at sjefen ikke er så ille likevel.

A Christmas Coincidence

A Christmas Coincidence

Når julen nærmer seg sier Paula, litt motvillig ja, når kjæresten Daniel frir. Tante Jane merker motviljen, og sier at Paula kan feire jul hjemme hos henne i Nantucket.

A Christmas Crush

A Christmas Crush

Addie største juleønske er at naboen Sam skal bli forelsket i henne. Selv om hun ikke forventer at noe skal skje, så går det i oppfyllelse! Synd at det bare var feil nabo.

A Christmas Movie Christmas

A Christmas Movie Christmas

To søstre bor sammen. Den ene elsker julefilmer og den andre kaller dem forutsigbare. De møtes. De blir forelsket. Det snør. Slutt. Men denne gangen blir det annerledes når de våkner opp i en julefilm.

A Christmas Switch

A Christmas Switch

To kvinner bytter kropp på magisk vis under juletiden og lærer en viktig lekse om familie, kjærlighet og juleglede.

A Cinderella Christmas

A Cinderella Christmas

Angie jobber hardt for onkelens firma, men kusinen Candace tar all æren for arbeidet. Da Angie tar seg fri en kveld for å gå på maskeradeball mister hun alle hemninger, og legger seg etter Nicholas, en rik ungkar fra nærmiljøet.

A Dogwalker's Christmas Tale

A Dogwalker's Christmas Tale

En tur med en hund gir ikke bare nye venner, men et nytt syn på verden.

A Gift for Christmas

A Gift for Christmas

En dag når Darcy sykler hjem fra jobb, krasjer hun inn i Aidan som blir hardt skadet og havner i koma. Etter hvert som hun får vite mer om Aidan, innser Darcy at han kan være den hun har ventet på.

A Majestic Christmas

A Majestic Christmas

Nell har fått som oppgave å renovere byens historiske teaterbygning, men eieren, Connor, har andre planer. Nell håper på å endre meningen hans og lære ham om julen, under byens 12-dagers julefestival.

A Merry Christmas Match

A Merry Christmas Match

Corey har en travel timeplan, men hun setter av tid hvert år for å hedre farens minne ved å arrangere byens julekonkurranse. Men hun har glemt hvordan det er å ønske seg mer - til hun møter Ryder

A Merry Holiday

A Merry Holiday

Når han inviterer henne til sin julefest, er hun sikker på at hun har fått det til. Inntil hun innser at festen er en Hanukkah-fest.

A Puppy for Christmas

A Puppy for Christmas

Noelle har det perfekte oppsettet: en bra jobb, en fin kjæreste og et drømmeliv. Men etter å ha adoptert en liten valp, snus livet hennes på hodet og bare litt julemagi kan fikse det.

A Snow White Christmas

A Snow White Christmas

Når Blanca Snow står overfor å tilbringe julen sammen med sin skruppelløse stemor, Victoria, forsøker hun å oppfylle sin avdøde fars ønsker og skape nye minner som en familie.

A Summer to Remember

A Summer to Remember

Jessica prøver så godt hun kan å sjonglere jobben som lege og familien, og bestemmer seg for å ta med tenåringsdatteren sin på ferie til Fiji i håp om å kunne koble helt av.

A Very Charming Christmas Town

A Very Charming Christmas Town

Aubrey er en byjente, reise- og livsstilsblogger, som drar til den lille danske byen Solvang for å filme sin neste vlogg. Der møter hun den kjekke butikkeieren Saywer som skal vise henne rundt.

Accidentally Engaged

Accidentally Engaged

Overfor vennene sine hevder hun at hun dater kjendisen Chas Hunter, og når løgnen hennes blir et offisielt rykte, dukker Chas plutselig opp.

Another Christmas Coincidence

Another Christmas Coincidence

Alice og Jack har levd livet rett ved siden av hverandre i mange år. Etter at et tilfeldig møte bringer dem sammen i jula, blir de forelsket.

Bottled with Love

Bottled with Love

Etter å ha blitt latt i stikken, blir Abbey inspirert til å skrive et brev, legge det i en flaske og kaste den på havet. Flere måneder senere fisker en mann den opp av havet, og velger å ta kontakt.

Christmas a la Mode

Christmas a la Mode

En kvinne trenger et mirakel for å redde familiens gård og hennes fars arv før jula ringer inn.

Christmas Around the Corner

Christmas Around the Corner

Claire prøver å komme seg bort fra byens kjas og mas i jula, og leier et rom i den stille byen Glastenbury. Men byen har avlyst jula, så nå er det opp til Claire å få julestemningen tilbake.

Christmas by the Book

Christmas by the Book

Livsstilsguru og kjærlighetsekspert Joanna er nysingel og ikke riktig så flink til å følge sine egne, profesjonelle prinsipper. Da en stor karrieremulighet byr seg, blir det som skulle være en hvit løgn i stedet litt av et juledrama. Klarer Joanna å spille kortene sine riktig og beholde troverdigheten sin, eller vil alt gå tapt?

Christmas Camp

Christmas Camp

For Haley Hanson kommer jobben først, og hun prioriterer ikke sitt personlige liv, selv i høytidene. Haleys sjef er bekymret, og sender henne på en jule-camp slik at hun kan få tilbake julestemningen.

Christmas in the Highlands

Christmas in the Highlands

Blair, en parfymeekspert fra New York, blir sendt av sjefen til Skottland for å få tak i en sjelden skotsk duft.

Christmas on Holly Lane

Christmas on Holly Lane

Tre barndomsvenner, Sarah, Riley og Cat, som alle har gode minner fra julefeiringene hjemme hos Sarah, kommer sammen igjen som voksne for å redde Sarahs hjem.

Dater's Handbook

Dater's Handbook

Cassandra Barber innser at hun alltid faller for feil fyr, og tyr til relasjonsrådgiver Dr. Susie og hennes siste eksperthåndbok for hjelp.

Every Other Holiday

Every Other Holiday

Tracie og Rick er skilt, slik at barna alltid feirer høytidene med en forelder om gangen. Denne vinteren har barna bare ett ønske - å feire jul med begge foreldrene sine.

Finding Father Christmas

Finding Father Christmas

Som barn bodde Miranda sammen med moren sin, men ble tidlig foreldreløs. Etter å funnet et spor etter faren sin blant morens eiendeler, legger hun ut på en jakt for å finne ut sannheten om ham. På reisen gjenfinner hun også julestemningen.

Forever Christmas

Forever Christmas

Når TV-produsenten Sophie begynner å jobbe med et juleprogram om Will, begynner hun å falle for sin mystiske, nye stjerne.

Hometown Christmas

Hometown Christmas

Noelle er hjemme i Louisiana til jul, og har store planer om å gjenopplive byens juleforestilling, som hennes avdøde mor pleide å arrangere. Men så møter hun sin kjæreste fra high school.

Last Vermont Christmas

Last Vermont Christmas

Hvert år feirer de tre Marvin-søstrene jul med foreldrene sine. Men dette året har foreldrene besluttet å selge barndomshjemmet, og det til en av søstrenes tidligere flammer fra videregående.

Love at Daisy Hills

Når Jo innser at familiens butikk i Daisy Hills taper penger, må faren hennes Duke be Jos ekskjæreste, Blake, om hjelp.

Love at First Dance

Love at First Dance

Danselæreren Hope forelsker seg i sin nye elev, som er Manhattans mest ettertraktede ungkar. Det eneste problemet er at han er i ferd med å gifte seg med en annen.

Love on Repeat

Love on Repeat

Når Amber begynner å leve samme dag om og om igjen, innser hun at hun sitter fast i limbo og må endelig bestemme hva som skal til for å gjøre henne lykkelig.

Love on the Rise

Love on the Rise

En baker tror at en velstående ungkar er en kelner, og de to forelsker seg. Det hun ikke vet er at selskapet hans prøver å kaste ut bakeriet hennes.

Made for You, with Love

Made for You, with Love

Eieren av en bruktbutikk med brudekjoler puster nytt liv i andres kjoler. Men når hun møter den perfekte fyren, er hun redd for åpne hjertet sitt og satse på kjærligheten.

Maggie's Christmas Miracle

Maggie's Christmas Miracle

Alenemoren Maggie må fordele sin tid mellom karrieren og sin sønn, Jordan. Jordan får en veileder, Casey, som hjelper ham på skolen og Casey blir som en slags far for ham. Kan de tre kanskje finne lykken sammen?

Marry Me at Christmas

Marry Me at Christmas

Eieren av en brudebutikk, som er travelt opptatt med å planlegge et utsøkt julebryllup, faller uventet pladask for brudens bror.

Miss Fisher & the Crypt of Tears

Miss Fisher & the Crypt of Tears

Etter å ha frigjort en ung jente fra fangenskap i Jerusalem, begynner Phryne Fisher å avdekke et mysterium.

My Boyfriends' Dogs

My Boyfriends' Dogs

På en regnfull kveld blir eierne av en liten kafé overrasket av en ung kvinne i brudekjole og med 3 hunder i bånd, som trygler dem om å slippe henne inn i kafeen sin.

My Christmas Love

My Christmas Love

En dame får gaver av en ukjent beiler som henter inspirasjonen sin fra den kjente julesangen "12 Days of Christmas".

Spotlight under the Mistletoe

Spotlight under the Mistletoe

Tess Stapletons album selger ikke lenger, og hun utfordres til å spille inn et album med den tidligere stjernen Derek. Til tross for deres kontinuerlige krangling, begynner de å falle for hverandre.

Submergence

Submergence

James og Danielle møtes ved en tilfeldighet på et hotell ved den franske kysten og det oppstår sterk kjærlighet.

The Christmas Calendar

The Christmas Calendar

Når Emily, som har et lite bakeri i en liten by, mottar en håndlaget julekalender fra en hemmelig beundrer, blir alle innbyggerne i byen besatt av å finne ut hvem denne hemmelige avsenderen er.

The Christmas Chalet

The Christmas Chalet

En skilt mor bestiller en hytte i en Vermont over julen, der hun møter en forfatter som hater julen. Sammen finner de julens magi og verdiene av familien.

The Flight Before Christmas

Kjæresten hennes har nettopp slått opp, så hun bestemmer seg for å reise hjem til jul, men en snøstorm omdirigerer flyet og de må lande i Montana. Her må hun dele det siste tilgjengelige rommet i et B&B, med en mann hun har møtt på flyet.

The Perfect Christmas Village

The Perfect Christmas Village

I sin søken etter den perfekte julefeiringen, havner Darcy på uforklarlig vis midt i julelandsbyen sin, der alt er i sin skjønneste orden og det er jul hver dag. Dette er alt hun ønsket seg, men Darcy oppdager snart at perfeksjon ikke er så festlig.

The Spruces and the Pines

The Spruces and the Pines

Det er et Romeo og Julie drama, som utspiller seg mellom to familier, som begge eier juletreplantasjer i New England.

The Truth About Christmas

The Truth About Christmas

Jillian er politisk konsulent og jobber på borgemesterkampanjen for kjæresten sin, George. Hun skal treffe hans familie for første gang i ferien, men klarer ikke stoppe seg fra å alltid si sannheten.

Welcome to Christmas

Welcome to Christmas

Madison Lane leter etter et sted hvor hun kan bygge et skianlegg og vurderer å bygge det i den lille byen Christmas. Men når hun forelsker seg i byens sjarm, begynner hun å angre på planen.