warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Popular {name} series

I Feel Pretty

All {name} series

A Majestic Christmas

A Majestic Christmas

Nell har fått som oppgave å renovere byens historiske teaterbygning, men eieren, Connor, har andre planer. Nell håper på å endre meningen hans og lære ham om julen, under byens 12-dagers julefestival.

A Merry Christmas Match

A Merry Christmas Match

Corey har en travel timeplan, men hun setter av tid hvert år for å hedre farens minne ved å arrangere byens julekonkurranse. Men hun har glemt hvordan det er å ønske seg mer - til hun møter Ryder

A Summer to Remember

A Summer to Remember

Jessica prøver så godt hun kan å sjonglere jobben som lege og familien, og bestemmer seg for å ta med tenåringsdatteren sin på ferie til Fiji i håp om å kunne koble helt av.

Acts Of Violence

Acts Of Violence

Romans forlovede blir kidnappet av trafficking-forbrytere.

Bottled with Love

Bottled with Love

Etter å ha blitt latt i stikken, blir Abbey inspirert til å skrive et brev, legge det i en flaske og kaste den på havet.

Carol

I New York på begynnelsen av 1950-tallet arbeider Therese Belivet i et varehus på Manhattan og drømmer om et bedre liv. Det er her hun møter Carol Aird, en forlokkende og elegant kvinne fanget i et forferdelig ekteskap.

Cooking with Love

Cooking with Love

I håp om å få en forfremmelse, forbereder Kelly for hennes matlagingprogram for barn. Når programmets vert Betty får en uventet skade, ansetter Kelly den kontroversielle kokken Stephen som erstatter.

Dater's Handbook

Dater's Handbook

Cassandra Barber innser at hun alltid faller for feil fyr, og tyr til relasjonsrådgiver Dr. Susie og hennes siste eksperthåndbok for hjelp.

Extraction

Extraction

Da den pensionerede CIA agent Leonard bliver kidnappet, sætter hans søn Harry gang i sin egen uautoriserede redningsaktion.

Fire with Fire

Fire with Fire

Etter å ha blitt vitne til det brutale mordet på en kioskeier og hans sønn, klarer brannmannen Jeremy Coleman så vidt å flykte med livet i behold.

I Feel Pretty

En dag ramler hun og slår hodet, og våkner opp og tror at hun er uimotståelig. Plutselig er livet fantastisk.

Love at Daisy Hills

Love at Daisy Hills

Når Jo innser at familiens butikk i Daisy Hills taper penger, må faren hennes Duke be Jos ekskjæreste, Blake, om hjelp.

Love at First Dance

Love at First Dance

Danselæreren Hope forelsker seg i sin nye elev, som er Manhattans mest ettertraktede ungkar. Det eneste problemet er at han er i ferd med å gifte seg med en annen.

Love on Repeat

Love on Repeat

Når Amber begynner å leve samme dag om og om igjen, innser hun at hun sitter fast i limbo og må endelig bestemme hva som skal til for å gjøre henne lykkelig.

Love on the Rise

Love on the Rise

En baker tror at en velstående ungkar er en kelner, og de to forelsker seg. Det hun ikke vet er at selskapet hans prøver å kaste ut bakeriet hennes.

Made for You, with Love

Made for You, with Love

Eieren av en bruktbutikk med brudekjoler puster nytt liv i andres kjoler. Men når hun møter den perfekte fyren, er hun redd for åpne hjertet sitt og satse på kjærligheten.

My Boyfriends' Dogs

My Boyfriends' Dogs

På en regnfull kveld blir eierne av en liten kafé overrasket av en ung kvinne i brudekjole og med 3 hunder i bånd, som trygler dem om å slippe henne inn i kafeen sin.

Ocean's 8

Danny Oceans søster rekrutterer syv kompanjonger for å slå til mot New yorks årlige Met-galla. Lykkes de blir det århundrets kupp – og verdens dyreste diamanthalsbånd ligger dårlig an.

Ocean's Thirteen

Danny Ocean er i førersetet. Ingen blir skadet – bortsett fra Willy Bank, operasjonens svikefulle hovedmann i Las Vegas. Ocean og gjengen rammer ham der det gjør mest vondt: i lommeboka.

Ocean's Twelve

Tre år har gått siden Danny og gjengen hans robbet Terry Benedicts casino i Las Vegas. Nå samles de igjen, og denne gangen går turen til Amsterdam, Roma og Paris, hvor de planlegger å utføre tre nye ran.

Perfect Stranger

Når Roweenas venninne blir myrdet, går hun undercover for å etterforske den hun tror står bak drapet: forretningsmannen Harrison Hill.

Precious Cargo

Precious Cargo

Etter et mislykket kupp blir de to tyver og eks kjærester Jack og Kare ofre for mafiabossen Eddies vrede.

Random Encounters

Random Encounters

Det som tilsynelatende var et tilfeldig møte på en kafé, utvikles til en blomstrende romanse. Men det nye kjæresteparet må jobbe for å bevare forholdet der de er omgitt av galskapen i showbiz.

The Babymakers

The Babymakers

Etter å ha prøvd alt for å gjøre sin kone Audrey gravid, innser Tommy til sin store forferdelse at han skyter “blankt”.

The Headhunter's Calling

The Headhunter's Calling

Når Danes sjef setter ham opp mot Lynn Vogel, girer Dane opp for den profesjonelle kampen i livet sitt.

The Spruces and the Pines

The Spruces and the Pines

Det er et Romeo og Julie drama, som utspiller seg mellom to familier, som begge eier juletreplantasjer i New England.