warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Popular {name} program

Kriminalsjef Foyle

All {name} series

American Heist

American Heist

Frankie og James er to brødre med en mørk fortid. Den ene broren lokker den andre til å være med på et skjebnesvangert bankran med en bande farlige kriminelle. Brødrenes lojalitet blir satt på prøve.

Brick Mansions

Brick Mansions

I en forfallen del av Detroit med forlatte mursteinshus har byens farligste kriminelle funnet sitt oppholdssted. Uten mulighet til å få kontroll på kriminaliteten har politiet bygget en vegg rundt området.

Fire with Fire

Fire with Fire

Etter å ha blitt vitne til det brutale mordet på en kioskeier og hans sønn, klarer brannmannen Jeremy Coleman så vidt å flykte med livet i behold.

I love you Phillip Morris

Steven Russel er lykkelig gift med Debbie, da en bilkollisjon fremprovoserer en total og dramatisk revurdering av hans liv.

Kriminalsjef Foyle

Mens andre verdenskrig raser over hele verden, kjemper politiinspektør Foyle sin egen krig mot kriminalitet på hjemmefronten, når de kriminelle begynner å utnytte kaoset.

Las Vegas

Las Vegas

Den tidligere CIA-agenten Big Ed Deline, driver det beste overvåkingsselskapet i Vegas.

Monster

Monster

Aileen Wuornos oppvekst i Michigan var preget av misbruk og narkotika. Allerede som trettenåring var hun både prostituert og gravid. Senere flyttet hun til Florida, hvor hun tjente til livets opphold ved å prostituerte seg til lastebilsjåfører langs motorveien. Filmen er basert på den virkelige historien om Aileen Wuornos som i 2002 ble henrettet for å ha drept seks menn.

NCIS

NCIS

Spesialagentene i NCIS etterforsker alle kriminalsaker knyttet til marinen.

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans

De etterforsker forbrytelser mot det amerikanske militæret, i byen som er kjent for sin musikk, underholdning og dekadanse.

Redemption

Redemption

En hjemløs og plaget tidligere spesialsoldat på flukt fra krigsretten griper muligheten til å overta identiteten til en annen mann og blir en hevnens engel i prosessen.

The Whole Truth

The Whole Truth

En forsvarsadvokat arbeider for å få sin tenårings klient frikjent for mordet på sin rike far. Bevisene mot ham er betydelig: en kniv med klientens fingeravtrykk og en nær tilståelse. På toppen av det, har klienten ikke sagt et ord siden forbrytelsen fant sted.