warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Popular {name} program

Molly's Game

All {name} series

S.W.A.T.

S.W.A.T.

En ung, svart mann blir skutt ved en feil av lederen for S.W.A.T. og Daniel Hondo Harrelsson, som er født og oppvokst i området, må ta rollen som ny leder.

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans

De etterforsker forbrytelser mot det amerikanske militæret, i byen som er kjent for sin musikk, underholdning og dekadanse.

Molly's Game

Den sanne historien om Molly Bloom som blir målet for en FBI-etterforskning.

NCIS

NCIS

Spesialagentene i NCIS etterforsker alle kriminalsaker knyttet til marinen.

Westside

Westside

Westside forteller historien om den legendariske og beryktede familien West, under en historisk tid med store sosiale omveltninger.

21 Bridges

21 Bridges

Allerede som barn lærte Andre om politilivets tøffe vilkår når faren døde i tjeneste. Nå er han selv politimann, og når åtte kolleger blir drept under et ran sverger han å hevne alle som mistet livet.

Crossing Jordan

Crossing Jordan

Dr. Jordan Cavanaugh er en briljant og uredd medisinsk undersøker fra Boston med en brokete karriere – og en forkjærlighet for å gjøre mer en nødvendig for å etterforske kriminalitet.

Partners in Crime

Partners in Crime

Ekteparet Tommy og Tuppence Beresford, løser mysterier og avdekker konspirasjoner i Storbritannia på 1950-tallet under den kalde krigen.

Las Vegas

Las Vegas

Den tidligere CIA-agenten Big Ed Deline, driver det beste overvåkingsselskapet i Vegas.

Monster

Monster

Aileen Wuornos oppvekst i Michigan var preget av misbruk og narkotika. Allerede som trettenåring var hun både prostituert og gravid. Senere flyttet hun til Florida, hvor hun tjente til livets opphold ved å prostituerte seg til lastebilsjåfører langs motorveien. Filmen er basert på den virkelige historien om Aileen Wuornos som i 2002 ble henrettet for å ha drept seks menn.

Kriminalsjef Foyle

Kriminalsjef Foyle

Mens andre verdenskrig raser over hele verden, kjemper politiinspektør Foyle sin egen krig mot kriminalitet på hjemmefronten, når de kriminelle begynner å utnytte kaoset.

Fire with Fire

Fire with Fire

Etter å ha blitt vitne til det brutale mordet på en kioskeier og hans sønn, klarer brannmannen Jeremy Coleman så vidt å flykte med livet i behold.

Colombiana

Colombiana

Filmen tar oss med på hevntoktet til den unge leiemorderen Cataleya som bestemte seg for å bli leiemorder etter at hun som barn ble vitne til drapet på foreldrene.

Empire State

Empire State

Et drama om to barndomsvenner som planlegger å rane et pengetransportfirma og politimannen som er på sporet av dem.

American Heist

American Heist

Frankie og James er to brødre med en mørk fortid. Den ene broren lokker den andre til å være med på et skjebnesvangert bankran med en bande farlige kriminelle. Brødrenes lojalitet blir satt på prøve.

Redemption

Redemption

En hjemløs og plaget tidligere spesialsoldat på flukt fra krigsretten griper muligheten til å overta identiteten til en annen mann og blir en hevnens engel i prosessen.

Blood Ties

Blood Ties

Brødrene Frank og Chris Pierzynski vokste opp sammen i det harde nabolaget i Brooklyn. Nå i 1973 er Frank sjef for den lokale NYPD avdelingen, og Chris er ved å avslutte en 12 års fengselsstraff for mord.

The Whole Truth

The Whole Truth

En forsvarsadvokat arbeider for å få sin tenårings klient frikjent for mordet på sin rike far. Bevisene mot ham er betydelig: en kniv med klientens fingeravtrykk og en nær tilståelse. På toppen av det, har klienten ikke sagt et ord siden forbrytelsen fant sted.

The Captive

The Captive

Da datteren til Matthew og Tina forsvinner begynner marerittet som varer et tiår. Etter flere år dukker et spor plutselig opp på nettet. Nå begynner jakten, men hvem jakter på hvem? Denne gangen skal de komme frem til sannheten, men kan de det når de blir overvåket?

Brick Mansions

Brick Mansions

I en forfallen del av Detroit med forlatte mursteinshus har byens farligste kriminelle funnet sitt oppholdssted. Uten mulighet til å få kontroll på kriminaliteten har politiet bygget en vegg rundt området.

The Bank Heist

The Bank Heist

Politibetjent Mike Chandler og en ung sivil passasjer befinner seg plutselig midt i et dristig bankkupp utført av et team fryktløse, høyt utdannede og tungt bevæpnede menn.