warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Popular {name} series

Coyote

All {name} series

Brick Mansions

Brick Mansions

I en forfallen del av Detroit med forlatte mursteinshus har byens farligste kriminelle funnet sitt oppholdssted. Uten mulighet til å få kontroll på kriminaliteten har politiet bygget en vegg rundt området.

Colombiana

Colombiana

Filmen tar oss med på hevntoktet til den unge leiemorderen Cataleya som bestemte seg for å bli leiemorder etter at hun som barn ble vitne til drapet på foreldrene.

Coyote

Etter å ha jobbet i 32 ​​år som grensevakt, blir Ben Clemens nå tvunget til å jobbe for de samme menneskene han har tilbrakt hele sin karriere på å holde ute av Amerika.

For Life

For Life

En fange utdanner seg til advokat og kjemper for å bevise sin uskyld for en forbrytelse han ikke har begått.

Molly's Game

Den sanne historien om Molly Bloom som blir målet for en FBI-etterforskning.

NCIS

NCIS

Velkommen til NCIS, et team spesialagenter som etterforsker alt fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet.

S.W.A.T.

S.W.A.T.

En ung, svart mann blir skutt ved en feil av lederen for S.W.A.T. og Daniel Hondo Harrelsson, som er født og oppvokst i området, må ta rollen som ny leder.

The Bank Heist

The Bank Heist

Politibetjent Mike Chandler og en ung sivil passasjer befinner seg plutselig midt i et dristig bankkupp utført av et team fryktløse, høyt utdannede og tungt bevæpnede menn.