warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Popular {name} series

NCIS

Coyote

Lørdager kl. 20.00

All {name} series

American Heist

American Heist

Frankie og James er to brødre med en mørk fortid. Den ene broren lokker den andre til å være med på et skjebnesvangert bankran med en bande farlige kriminelle. Brødrenes lojalitet blir satt på prøve.

Brick Mansions

I en forfallen del av Detroit med forlatte mursteinshus har byens farligste kriminelle funnet sitt oppholdssted. Uten mulighet til å få kontroll på kriminaliteten har politiet bygget en vegg rundt området.

Coyote

Ben Clemens blir tvunget til å jobbe for de samme menneskene han har tilbrakt hele sin karriere på å holde ute av Amerika.

I love you Phillip Morris

Steven Russel er lykkelig gift med Debbie, og arbeider i den lokale politistyrken da en bilkollisjon fremprovoserer en total og dramatisk revurdering av hans liv.

Molly's Game

Molly's Game

Den sanne historien om Molly Bloom som blir målet for en FBI-etterforskning.

NCIS

Spesialagentene i NCIS etterforsker alle kriminalsaker knyttet til marinen - alt fra drap, spionasje og terrorisme til stjålne ubåter.

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans

De etterforsker forbrytelser mot det amerikanske militæret, i byen som er kjent for sin musikk, underholdning og dekadanse.

Rosewood

Rosewood

Med førsteklasses utstyr og sterke insikter, finner han hemmeligheter i menneskekropper som andre har oversett.

S.W.A.T.

S.W.A.T.

En ung, svart mann blir skutt ved en feil av lederen for S.W.A.T. og Daniel Hondo Harrelsson, som er født og oppvokst i området, må ta rollen som ny leder.

The Bank Heist

The Bank Heist

Politibetjent Mike Chandler og en ung sivil passasjer befinner seg plutselig midt i et dristig bankkupp utført av et team fryktløse, høyt utdannede og tungt bevæpnede menn.