warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Popular {name} series

Molly's Game

All {name} series

American Heist

Frankie og James er to brødre med en mørk fortid. Den ene broren lokker den andre til å være med på et skjebnesvangert bankran med en bande farlige kriminelle. Brødrenes lojalitet blir satt på prøve.

Blood Ties

Blood Ties

Brødrene Frank og Chris Pierzynski vokste opp sammen i det harde nabolaget i Brooklyn. Nå i 1973 er Frank sjef for den lokale NYPD avdelingen, og Chris er ved å avslutte en 12 års fengselsstraff for mord.

Brick Mansions

Brick Mansions

I en forfallen del av Detroit med forlatte mursteinshus har byens farligste kriminelle funnet sitt oppholdssted. Uten mulighet til å få kontroll på kriminaliteten har politiet bygget en vegg rundt området.

Colombiana

Colombiana

Filmen tar oss med på hevntoktet til den unge leiemorderen Cataleya som bestemte seg for å bli leiemorder etter at hun som barn ble vitne til drapet på foreldrene.

Coyote

Coyote

Ben Clemens blir tvunget til å jobbe for de samme menneskene han har tilbrakt hele sin karriere på å holde ute av Amerika.

Empire State

Empire State

Et drama om to barndomsvenner som planlegger å rane et pengetransportfirma og politimannen som er på sporet av dem.

Fire with Fire

Fire with Fire

Etter å ha blitt vitne til det brutale mordet på en kioskeier og hans sønn, klarer brannmannen Jeremy Coleman så vidt å flykte med livet i behold.

I love you Phillip Morris

Steven Russel er lykkelig gift med Debbie, da en bilkollisjon fremprovoserer en total og dramatisk revurdering av hans liv.

Molly's Game

Den sanne historien om Molly Bloom som blir målet for en FBI-etterforskning.

NCIS

NCIS

Spesialagentene i NCIS etterforsker alle kriminalsaker knyttet til marinen.

NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans

De etterforsker forbrytelser mot det amerikanske militæret, i byen som er kjent for sin musikk, underholdning og dekadanse.

Redemption

Redemption

En hjemløs og plaget tidligere spesialsoldat på flukt fra krigsretten griper muligheten til å overta identiteten til en annen mann og blir en hevnens engel i prosessen.

S.W.A.T.

S.W.A.T.

En ung, svart mann blir skutt ved en feil av lederen for S.W.A.T. og Daniel Hondo Harrelsson, som er født og oppvokst i området, må ta rollen som ny leder.

The Captive

The Captive

Da datteren til Matthew og Tina forsvinner begynner marerittet som varer et tiår. Etter flere år dukker et spor plutselig opp på nettet. Nå begynner jakten, men hvem jakter på hvem? Denne gangen skal de komme frem til sannheten, men kan de det når de blir overvåket?

The Good Fight

The Good Fight

En svindelsak ødelegger advokaten Maia Rindells gode navn og rykte, og gudmoren Diane Lockhart mister alle sine sparepenger. Sammen blir de to tvunget til å starte helt på nytt, i et nytt advokatfirma.

The Whole Truth

The Whole Truth

En forsvarsadvokat arbeider for å få sin tenårings klient frikjent for mordet på sin rike far. Bevisene mot ham er betydelig: en kniv med klientens fingeravtrykk og en nær tilståelse. På toppen av det, har klienten ikke sagt et ord siden forbrytelsen fant sted.