Se programmetSesong 8 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Eiendomsmeglerne Karianne Amlie, Hans Christian Espenes og Thomas Klovland skal nok en gang hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i Boligjakten. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Meglerne leter etter boliger i områder som kjøperne ikke engang har vurdert og med ulike budsjettrammer, ønsker og kriterier har de litt av en utfordring. Meglernes mål er å hjelpe disse boligkjøperne i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, gå seirende ut av bu Se hele den nye sesongen!

 • Boligjakten

  Episode 1

  Niklas og Suzanne har brukt 2000 timer på visninger de siste årene, uten å lykkes med kjøp. Klarer Hans Christian å få dem til å se potensiale i en leilighet eller er de helt håpløse?

  Publisert: 30 jan. 2019

  Lengde: 43:24

 • Boligjakten

  Episode 2

  Camilla og Morten trenger et større sted så de har plass til besøk fra Danmark. Anders er førstegangskjøper og trenger litt realitetsorientering fra Hans Christian.

  Publisert: 6 feb. 2019

  Lengde: 43:34

 • Boligjakten

  Episode 3

  Danske Stine vil ut av bokollektivet og kjøpe noe eget, men synes det er vanskelig å orientere seg i det norske boligmarkedet. Mens småbarnsforeldrene Ida og Pablo drømmer om hus og hage.

  Publisert: 13 feb. 2019

  Lengde: 43:34

 • Boligjakten

  Episode 4

  Anja og Fredrik er klare for å stifte familie og kjøpe noe litt utenfor sentrum. Mens Karianne får en utfordring når hun skal hjelpe Charlotte med å finne en leilighet på vestkanten innenfor budsjett.

  Publisert: 20 feb. 2019

  Lengde: 43:28

Nytt, nytt, nytt!