Se programmetSesong 21 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Denne internasjonale tv-hiten følger boligekspertene Phil Spencer og Kirstie Allsopp når de bistår mennesker i en vanskelig jakt på drømmeboligen. Kirstie og Phil kjenner til alle hemmelighetene bak vellykket boligjakt: Vær klar på hva du ønsker, sikt høyt, og viktigst av alt - vær forberedt på å inngå kompromiss. De snur enhver stein i sin jakt på det beste som markedet har å tilby, og sjekker ut auksjoner, eiendomsselskap, nettsider og også jungeltelegrafen. Deretter venter den ikke så enkle oppgaven med å vise boligjakterne de utvalgte eiendommene.

 • Episode 1

  Kirstie og Phil møter det nygifte paret Keon og Zoe i West London, hvor eiendommer ikke bare er dyre, men ofte selges på rekordtid.

  Publisert: 14 feb. 2019

 • Episode 2

  Phil drar på husjakt i South Manchester med Craig og Becki, mens Kirstie pløyer landsbygda i Cheshire med Chris og Amy.

  Publisert: 21 feb. 2019

 • Episode 3

  Niki og Rob ønsker seg et hjem som passer for dem nå, men som også har plass til en fremtidig familie. Og Georgie og Louis vil kutte ned på pendlingen ved å flytte til London.

  Publisert: 28 feb. 2019

 • Episode 4

  I Liverpool hjelper Phil James og Mairead med å finne et familiehus med et budsjett på £600k, mens Kirstie tar førstegangskjøperne Laura og Andy under sine vinger.

  Publisert: 7 mars 2019

 • Episode 5

  Kirstie hjelper nevrokirurg Naomi med å flytte fra et overfylt hus, mens Phil står overfor en utfordring med paret Mo og Jon.

  Publisert: 14 mars 2019

 • Episode 6

  Kirstie hjelper søstrene Gemma og Lucy med å finne et hjem i Berks, mens Phil hjelper nygifte Hannah og Hassan i Bucks.

  Publisert: 21 mars 2019

 • Episode 7

  Kirstie tar turen til presten Ian og hans kone Peta fra Øst-London. Og Phil besøker Ben og Lucy i Sør-London.

  Publisert: 27 mars 2019