Se programmetSesong 4 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Eiendomsmeglerne Karianne Amlie, Hans Christian Espenes og Thomas Klovland skal nok en gang hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i Boligjakten. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Meglerne leter etter boliger i områder som kjøperne ikke engang har vurdert og med ulike budsjettrammer, ønsker og kriterier har de litt av en utfordring. Meglernes mål er å hjelpe disse boligkjøperne i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, gå seirende ut av bu Onsdager kl. 21.30!

 • Boligjakten

  Episode 1

  Christina og Nicolay leier en leilighet i Alta. Datteren på 11 måneder trenger snart mer boltreplass, så nå ønsker de å flytte til en større bolig.

  Publisert: 17 feb. 2016

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 2

  Gine og Eirik fra Trondhjem er på jakt etter "luksus for to" - en ny og lekker leilighet de kan bli gamle i.

  Publisert: 24 feb. 2016

  Lengde: 43:00

 • Boligjakten

  Episode 3

  Ann-Henriette og Kjetil drømmer om et stort og landlig hus i nærheten av Vestfossen der de bor nå.

  Publisert: 2 mars 2016

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 4

  Kenneth og Ingrid bor i blokk, men ønsker seg nå et rekkehus med egen hage og uteplass, så sønnen Oliver kan leke rett utenfor husveggen. De har et godt budsjett, så Thomas er overbevist om at han vil finne en passende bolig til dem.

  Publisert: 9 mars 2016

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 5

  Tanja har bodd i Genève de siste 6 årene hvor hun har jobbet i en internasjonal organisasjon. Nå skal hun flytte hjem igjen, og har bedt Hans Christian om hjelp til å finne egnede boliger på Oslo vest.

  Publisert: 16 mars 2016

  Lengde: 43:33

 • Boligjakten

  Episode 6

  Carine og Kristian har bestemt seg for å flytte ut av Oslo for å få hage og uteplass. De har lett etter bolig i halvannet år og trenger hjelp til å tenke nytt.

  Publisert: 30 mars 2016

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 7

  Sara og Christoffer er friluftslivmennesker bor i en hytte ved Kongsberg. De ønsker å flytte nærmere byen, men likevel bo landlig til. Siden de har så mye turutstyr, er det bod og oppbevaring som er i...

  Publisert: 6 april 2016

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 8

  Robin og Benedicte har lett høyt og lavt etter bolig i ett år, og det som står aller øverst på ønskelista er et badekar! Klarer Hans Christian å finne drømmeboligen?

  Publisert: 13 april 2016

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 9

  Elin og Martin leier i dag en sokkelleilighet på Oslo vest, og skal nå kjøpe sin første leilighet sammen. De har vært på mange visninger, men vet ikke helt hva de ser etter og har aldri tort å by. De ...

  Publisert: 20 april 2016

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 10

  Tonje og Christian vil flytte fra Gjøvik til Oslo. De er på jakt etter en 3-romsleilighet så Christian kan få et eget hobbyrom, men de har satt et stramt budsjett for seg selv. Karianne er nødt til å ...

  Publisert: 27 april 2016

  Lengde: 43:00

 • Boligjakten

  Episode 11

  Boligjakten tar turen tilbake til tidligere deltagere, -både par som fikk kjøpt bolig og noen som ikke fikk kjøpt, for å se hvordan det går med dem nå.

  Publisert: 4 mai 2016

  Lengde: 43:00

Nytt, nytt, nytt!

Boligjakten

Boligjakten

Onsdager kl. 21.30!
Helt ærlig

Helt ærlig

Se hele sesongen!
Charterfeber - After Beach

Charterfeber - After Beach

KVELDENS EPISODE ER NOE FORSINKET. Tirsdager kl. 22.30.
Luksusfellen

Luksusfellen

Onsdager kl. 20.30
Kjendismødre

Kjendismødre

Se sesongavslutningen!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Tirsdager kl. 21.30!