Se programmetSesong 5 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Eiendomsmeglerne Karianne Amlie, Hans Christian Espenes og Thomas Klovland skal nok en gang hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i Boligjakten. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Meglerne leter etter boliger i områder som kjøperne ikke engang har vurdert og med ulike budsjettrammer, ønsker og kriterier har de litt av en utfordring. Meglernes mål er å hjelpe disse boligkjøperne i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, gå seirende ut av...

 • Boligjakten

  Episode 1

  Eiendomsmeglerne Karianne Amlie, Hans Christian Espenes og Thomas Klovland skal nok en gang hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i Boligjakten.

  Publisert: 25 jan. 2017

  Lengde: 45:00

 • Boligjakten

  Episode 2

  De sporty søstrene Mari og Sara har sykkel og surfebrett i stuen, snowboard på verandaen og skateboard på soverommet. De trenger en bolig med god bodplass.

  Publisert: 1 feb. 2017

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 3

  Den unge eiendomsmegleren Kathinka trenger selv bolig, og har tatt kontakt med Karianne for å få hjelp i et presset og uforutsigbart Oslo-marked. Hennes aller viktigste krav er vaskemaskin.

  Publisert: 8 feb. 2017

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 4

  Anita er lei av livet på landet, og vil flytte til byen for å komme nærmere vennene sine og jobben ved Oslo fengsel. Det eneste hun ikke skal ha med på flyttelasset er sønnen på 21. Samboerparet Jak ...

  Publisert: 15 feb. 2017

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 5

  Maiken og Anette leier en litt for liten leilighet på Kampen og ønsker seg en leilighet med mer plass. De har vært i en budrunde tidligere, men leiligheten gikk 800.000 over takst!

  Publisert: 24 feb. 2017

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 6

  De unge studentene Malin og Idar er like forelsket nå som da de traff hverandre for to år siden. De har besluttet å kjøpe leilighet sammen i Drammen, og Karianne tar dem med på deres første visning.

  Publisert: 10 mars 2017

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 7

  Elida og Bjørn har kun vært kjærester i tre måneder, men har allerede bestemt seg for å kjøpe leilighet sammen. Elida har to tarantellaer som skal være med på flyttelasset.

  Publisert: 15 mars 2017

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 8

  Ekteparet Jade og Thomas har så mye duppeditter, nips og prosjekter i leiligheten sin at de har vokst helt ut av den. Karianne er klar for å finne noen skjulte skatter i Oslo.

  Publisert: 22 mars 2017

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 9

  Pensjonisten Tone har bodd i barndomshjemmet på Høybråten de siste 20 årene, men er nå klar for å kjøpe en mindre og mer lettstelt leilighet.

  Publisert: 29 mars 2017

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 10

  Bendik og Vibeke er glade i quiz og anser seg selv som intellektuelle. Nå vil de kjøpe noe sammen for første gang. Det viktigste kravet er at Bendik får et eget lekerom.

  Publisert: 5 april 2017

  Lengde: 44:00

Trending

Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Se hele sesongen!
The Hills

The Hills

Se flere sesonger!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Se hele den nye sesongen!
Luksusfellen

Luksusfellen

Se hele sesongen!
Scream Queens

Scream Queens

Scream Queens er svart komedie og slasher-sjangeren i ett!