Se programmetSesong 6 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Eiendomsmeglerne Karianne Amlie, Hans Christian Espenes og Thomas Klovland skal nok en gang hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i Boligjakten. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Meglerne leter etter boliger i områder som kjøperne ikke engang har vurdert og med ulike budsjettrammer, ønsker og kriterier har de litt av en utfordring. Meglernes mål er å hjelpe disse boligkjøperne i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, gå seirende ut av... Onsdager kl. 21.30!

 • Boligjakten

  Episode 1

  Linda og Daniel skal flytte fra Bømlo til Østlandet med sine to små sønner. Daniel har en helt spesiell interesse for fugler og drømmer om å finne sted hvor han kan holde papegøyer i hagen.

  Publisert: 30 aug. 2017

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 2

  I Oslo møter Karianne de ubesluttsomme og kresne boligkjøperne Niklas og Karia-Anne som er vanskelige å tekkes. De har lett i to år uten å finne drømmeboligen, så nå er det på høy tid at de får eksperthjelp.

  Publisert: 6 sep. 2017

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 3

  Karrierekvinnen Kristin har nettopp solgt eneboligen sin på Nordstrand i Oslo, og er på jakt etter en leilighet som har alt. Karianne viser henne tre leiligheter i 10-millionersklassen.

  Publisert: 13 sep. 2017

  Lengde: 43:00

 • Boligjakten

  Episode 4

  Camilla er 30 år og har bodd hjemme hos mor de siste tre årene. Nå har hun spart opp nok penger til å kjøpe sin egen leilighet, men hun har så høye krav at hun har null treff på Finn.

  Publisert: 20 sep. 2017

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 5

  Boligjakten tar turen tilbake til tidligere deltagere. Vi får gjensyn med boligjaktene som fikk kjøpt bolig og noen som ikke fikk kjøpt, for å se hvordan det går med dem nå.

  Publisert: 27 sep. 2017

  Lengde: 44:00

Nytt, nytt, nytt!

Boligjakten

Boligjakten

Onsdager kl. 21.30!
Helt ærlig

Helt ærlig

Se hele sesongen!
Charterfeber - After Beach

Charterfeber - After Beach

KVELDENS EPISODE ER NOE FORSINKET. Tirsdager kl. 22.30.
Luksusfellen

Luksusfellen

Onsdager kl. 20.30
Kjendismødre

Kjendismødre

Se sesongavslutningen!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Tirsdager kl. 21.30!