Se programmetSesong 6 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Eiendomsmeglerne Karianne Amlie, Hans Christian Espenes og Thomas Klovland skal nok en gang hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i Boligjakten. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Meglerne leter etter boliger i områder som kjøperne ikke engang har vurdert og med ulike budsjettrammer, ønsker og kriterier har de litt av en utfordring. Meglernes mål er å hjelpe disse boligkjøperne i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, gå seirende ut av... Se hele den nye sesongen!

 • Boligjakten

  Episode 1

  Linda og Daniel skal flytte fra Bømlo til Østlandet med sine to små sønner. Daniel har en helt spesiell interesse for fugler og drømmer om å finne sted hvor han kan holde papegøyer i hagen.

  Publisert: 30 aug. 2017

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 2

  I Oslo møter Karianne de ubesluttsomme og kresne boligkjøperne Niklas og Karia-Anne som er vanskelige å tekkes. De har lett i to år uten å finne drømmeboligen, så nå er det på høy tid at de får eksperthjelp.

  Publisert: 6 sep. 2017

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 3

  Karrierekvinnen Kristin har nettopp solgt eneboligen sin på Nordstrand i Oslo, og er på jakt etter en leilighet som har alt. Karianne viser henne tre leiligheter i 10-millionersklassen.

  Publisert: 13 sep. 2017

  Lengde: 43:00

 • Boligjakten

  Episode 4

  Camilla er 30 år og har bodd hjemme hos mor de siste tre årene. Nå har hun spart opp nok penger til å kjøpe sin egen leilighet, men hun har så høye krav at hun har null treff på Finn.

  Publisert: 20 sep. 2017

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 5

  Boligjakten tar turen tilbake til tidligere deltagere. Vi får gjensyn med boligjaktene som fikk kjøpt bolig og noen som ikke fikk kjøpt, for å se hvordan det går med dem nå.

  Publisert: 27 sep. 2017

  Lengde: 44:00

Nytt, nytt, nytt!

Kjendismødre
Ny serie

Kjendismødre

Kommer snart!
Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Se hele sesongen!
The Hills

The Hills

Se flere sesonger!
Ex on the Beach UK

Ex on the Beach UK

Se alle sesongene
Luksusfellen
Ny sesong

Luksusfellen

Onsdager kl. 20.30