Se programmetSesong 7 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Våre meglere Karianne Amlie og Hans Christian Espenes er tilbake for å hjelpe boligkjøpere med å finne det perfekte objektet - og ikke minst - vinne budrunden for dem. Noen vil flytte ut av storbyen, noen vil inn til byen og andre har krav som hage med plass til skaterampe, plass til flere barn, plass til drivhus og epletrær og lydtette vegger. Ingen oppgave er for stor eller vanskelig for Karianne og HC som gjør sitt ytterste for å sette boligdrømmen ut i llivet, og får boligkjøperne til å tenke nytt og ta noen sjanser. Onsdager kl. 21.30!

 • Boligjakten

  Episode 1

  Silje og Stian har to små barn og trenger mer plass. Megler Hans Christian får en utfordring når et av kravene til paret er en egen skateboardrampe i hagen.

  Publisert: 31 jan. 2018

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 2

  For et år siden kjøpte Anders og Kristin et drømmehus på landet med drivhus og epletrær i hagen. Det ble altfor mye å gjøre og altfor lang reisevei til jobb, og nå angrer de. Karianne tar utfordringen på strak arm.

  Publisert: 7 feb. 2018

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 3

  Lydtette vegger står øverst på ønskelista når musikalartisten Tine skal finne seg sin aller første bolig. Karianne må ta henne ut av sentrum for å få det hun ønsker seg. Selv om Tine forstår det, er det vanskelig å forlate Løkka.

  Publisert: 14 feb. 2018

  Lengde: 43:00

 • Boligjakten

  Episode 4

  16 år gamle Frida har meldt moren sin på Boligjakten fordi hun trenger en rimeligere bolig etter et samlivsbrudd. Datteren liker nytt og moderne, mens moren ser potensiale i eldre hus, så Karianne har...

  Publisert: 21 feb. 2018

  Lengde: 43:00

 • Boligjakten

  Episode 5

  Ekteparet Christian og Anne Marie vil ha en større bolig, så de får plass til hund og fremtidige barn. Single Erica har solgt leiligheten sin på Torshov og vil nå ha en bolig med åpen kjøkkenløsning.

  Publisert: 28 feb. 2018

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 6

  Hege og Wayne vil ut av sentrumsleiligheten for å finne en bolig med hage og et godt oppvekstmiljø for datteren. Åsa har vært leietaker i ti år og synes det er skummelt å kjøpe noe for første gang.

  Publisert: 7 mars 2018

  Lengde: 43:00

 • Boligjakten

  Episode 7

  Det unge paret Ingvild og Tom André ønsker seg ut av byen og bort fra naboer, mens Sebastian er klar for å flytte ut av kollektivet for å investere i sin første bolig.

  Publisert: 14 mars 2018

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 8

  Det unge svenske ekteparet Marie og Erik har fått en datter og ønsker seg ut av leieleiligheten som er blitt altfor trang. Trønderjenta Kris vil ut av den iskalde leiligheta på Grønland.

  Publisert: 21 mars 2018

  Lengde: 44:00

 • Boligjakten

  Episode 9

  Boligjakten tar turen tilbake til tidligere deltagere, -både de som fikk kjøpt bolig og noen som ikke fikk kjøpt, for å se hvordan det går med dem nå. Ble boligen og livet slik de alle drømte om?

  Publisert: 4 april 2018

  Lengde: 44:00

Nytt, nytt, nytt!

Viafree X Palmesus
Ny sesong

Viafree X Palmesus

Viafree er på Palmesus!
Teen Mom OG

Teen Mom OG

Flere sesonger
Kjendismødre

Kjendismødre

Se hele sesongen!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Se hele den nye sesongen!
Charterfeber

Charterfeber

Se hele sesongen!