Se programmetSesong 8 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Eiendomsmeglerne Karianne Amlie, Hans Christian Espenes og Thomas Klovland skal nok en gang hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i Boligjakten. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Meglerne leter etter boliger i områder som kjøperne ikke engang har vurdert og med ulike budsjettrammer, ønsker og kriterier har de litt av en utfordring. Meglernes mål er å hjelpe disse boligkjøperne i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, gå seirende ut av bu

 • Boligjakten

  Episode 1

  Niklas og Suzanne har brukt 2000 timer på visninger de siste årene, uten å lykkes med kjøp. Klarer Hans Christian å få dem til å se potensiale i en leilighet eller er de helt håpløse?

  Publisert: 30 jan. 2019

  Lengde: 43:24

 • Boligjakten

  Episode 2

  Camilla og Morten trenger et større sted så de har plass til besøk fra Danmark. Anders er førstegangskjøper og trenger litt realitetsorientering fra Hans Christian.

  Publisert: 6 feb. 2019

  Lengde: 43:34

 • Boligjakten

  Episode 3

  Danske Stine vil ut av bokollektivet og kjøpe noe eget, men synes det er vanskelig å orientere seg i det norske boligmarkedet. Mens småbarnsforeldrene Ida og Pablo drømmer om hus og hage.

  Publisert: 13 feb. 2019

  Lengde: 43:34

 • Boligjakten

  Episode 4

  Anja og Fredrik er klare for å stifte familie og kjøpe noe litt utenfor sentrum. Mens Karianne får en utfordring når hun skal hjelpe Charlotte med å finne en leilighet på vestkanten innenfor budsjett.

  Publisert: 20 feb. 2019

  Lengde: 43:28

Trending

Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Se hele sesongen!
The Hills

The Hills

Se flere sesonger!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Se hele den nye sesongen!
Luksusfellen

Luksusfellen

Se hele sesongen!
Scream Queens

Scream Queens

Scream Queens er svart komedie og slasher-sjangeren i ett!