Se programmetSesong 9 - Episode 6

Favoritt

Sesong


Eiendomsmeglerne med svart belte i kjøp og salg av bolig, Karianne Amlie og Hans Christian Espenes, skal nok en gang hjelpe folk med å slå kloa i drømmeboligen. Merittlisten deres tilsier at boligjakterne er i de beste hender.

 • Boligjakten

  Episode 6

  Karianne får et viktig oppdrag med å hjelpe alenemamma Samia i hus før mammapermisjonen er over - men holder budsjettet? Hans Christian møter Johanna og Joakim som er på jakt etter drømmehagen.

  Publisert: 27 nov. 2019

  Lengde: 40:36

 • Boligjakten

  Episode 5

  Iselinn og Ron er helt uenige om hvor de vil bo. Klarer Karianne å løse en tilnærmet umulig oppgave? Gårdsguttene Kim og Ole Johnny er på jakt etter et idyllisk gårdsbruk med skog og egen strandlinje.

  Publisert: 20 nov. 2019

  Lengde: 41:09

 • Boligjakten

  Episode 4

  Positivitetsblogger Petter ønsker å bo nærmere sentrum, men klarer Karianne å finne den perfekte guttebula? Camilla og Jon Erik trenger mer plass og får hjelp av Hans Christian.

  Publisert: 12 nov. 2019

  Lengde: 40:33

 • Boligjakten

  Episode 3

  Hanne kjøpte drømmeboligen som viste seg å være infisert av både rotter og skjeggkre. Etter sitt forrige bomkjøp håper hun at Hans Christian kan hjelpe. Og Christian skal kjøpe sin første leilighet.

  Publisert: 6 nov. 2019

  Lengde: 43:45

 • Boligjakten

  Episode 2

  Amalie Snøløs drømmer om å kjøpe et oppussingsobjekt! Men har hun egentlig tid til det? Solfrid og André har spurt Hans Christian om hjelp til å finne drømmehuset, men ikke for enhver pris.

  Publisert: 30 okt. 2019

  Lengde: 43:43

 • Boligjakten

  Episode 1

  Toppblogger Isabel Raad har tidligere leid leilighet for 29 000 kr i måneden. Nå skal hun kjøpe sin aller første bolig, men klarer Karianne å finne noe som kan leve opp til de skyhøye forventningene?

  EKSTRA +1

  Publisert: 23 okt. 2019

  Lengde: 43:10

Trending

The Hills

The Hills

Se flere sesonger!
Masterchef USA

Masterchef USA

Nye episoder!
Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Se hele sesongen!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Se hele den nye sesongen!
Kjendismødre

Kjendismødre

Se hele sesongen!