Se programmetSesong 9 - Episode 6

Favoritt

Sesong


Eiendomsmeglerne med svart belte i kjøp og salg av bolig, Karianne Amlie og Hans Christian Espenes, skal nok en gang hjelpe folk med å slå kloa i drømmeboligen. Merittlisten deres tilsier at boligjakterne er i de beste hender. Se sesong 4-9

 • Episode 6

  Karianne får et viktig oppdrag med å hjelpe alenemamma Samia i hus før mammapermisjonen er over - men holder budsjettet? Hans Christian møter Johanna og Joakim som er på jakt etter drømmehagen.

  Publisert: 27 nov. 2019

 • Episode 5

  Iselinn og Ron er helt uenige om hvor de vil bo. Klarer Karianne å løse en tilnærmet umulig oppgave? Gårdsguttene Kim og Ole Johnny er på jakt etter et idyllisk gårdsbruk med skog og egen strandlinje.

  Publisert: 20 nov. 2019

 • Episode 4

  Positivitetsblogger Petter ønsker å bo nærmere sentrum, men klarer Karianne å finne den perfekte guttebula? Camilla og Jon Erik trenger mer plass og får hjelp av Hans Christian.

  Publisert: 12 nov. 2019

 • Episode 3

  Hanne kjøpte drømmeboligen som viste seg å være infisert av både rotter og skjeggkre. Etter sitt forrige bomkjøp håper hun at Hans Christian kan hjelpe. Og Christian skal kjøpe sin første leilighet.

  Publisert: 6 nov. 2019

 • Episode 2

  Amalie Snøløs drømmer om å kjøpe et oppussingsobjekt! Men har hun egentlig tid til det? Solfrid og André har spurt Hans Christian om hjelp til å finne drømmehuset, men ikke for enhver pris.

  Publisert: 30 okt. 2019

 • Episode 1

  Toppblogger Isabel Raad har tidligere leid leilighet for 29 000 kr i måneden. Nå skal hun kjøpe sin aller første bolig, men klarer Karianne å finne noe som kan leve opp til de skyhøye forventningene?

  Publisert: 23 okt. 2019