Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Det er ikke bare privatpersoner som sliter økonomisk, det finnes også tusenvis av norske småbedrifter som sliter med økonomien og driften av bedriften sin. Dette programmet handler om drømmen om å starte opp noe med to bare hender eller å overta bedriften som har vært i familiens hender i årevis. Stadig flere nordmenn setter drømmen til livs, og med økning i antall bedrifter øker også antallet konkurser og tvangssalg. Mye blir satt på spill og bedriftseierne som oppdager at det slett ikke er så enkelt som de trodde, og risikerer å miste alt. Heldigvis finnes det hjelp å få, for nå... Se sesong 1

 • Episode 1

  Venninnene Susann og Beate har tatt opp private lån for å holde driften i gang og ingen har tatt ut lønn på tre år. Nå må det ryddes opp i hva slags butikk dette skal være,

  Publisert: 25 okt. 2017

 • Episode 2

  Andreas er en ung og nytenkende gründer som har laget nettsider siden han var 14 år. For et par år side satt han gründerdrømmen ut i livet og startet firmaet "Creative Agency".

  Publisert: 1 nov. 2017

 • Episode 3

  Tom har jobbet med blomster hele livet og butikken har gledet innbyggerne i Ski i over 30 år. De siste årene har gågata gradvis dødd ut og Tom sliter med å få nye kunder til i butikken.

  Publisert: 8 nov. 2017

 • Episode 4

  Hergot har fulgt drømmen sin og startet opp en egen frisørsalong. Hun er lidenskapelig opptatt av frisøryrket og vil at salongen skal være "grønn". Problemet er bare at Hergot stadig får færre hoder å klippe.

  Publisert: 15 nov. 2017