Se programmetSesong 5 - Episode 10

Favoritt

Sesong


Norges mest eksotiske oppussingsprogram er tilbake - mer spektakulært enn noen sinne! Hyttegeneral Halvor Bakke og hans snekkerteam Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad Nilsen er igjen klare til å gi deg hakeslepp med guddommelig natur og geniale overhalinger. Dette er den femte sesongen av det populære og Gullruten-nominerte programmet, og i år går turen til alt fra majestetiske Lofoten, til sørlandsidyll i Lillesand og pittoreske Provence. Se opp for majestetisk natur, imponerende snekkerarbeid, vakkert interiør og bading, mikset med en god dose sjarm og humor: Det ligger an til å bli en even Se sesong 1-5

 • Episode 10

  Ole, Gustav og Halvor pusser opp hver sin rorbu på Træna i Nordland. Her bobler konkurranseinstinktet opp til overflaten, da eierne skal kåre hvilken rorbu de liker best.

  Publisert: 14 nov. 2019

 • Episode 9

  Et gammelt gårdstun fra 1800 tallet på Oppdal i Trøndelag pusses opp. Den gamle bygningen moderniseres uten å fjerne den gode sjelen og følelsen.

  Publisert: 7 nov. 2019

 • Episode 8

  Kalde netter i lavvo og et iskaldt bad under isen er noe av hva du kan se fra Skogn i Trøndelag. En gammel folkehøyskolehytte blir omgjort til familiehytte, og gutta gjør en drastisk omrokkering.

  Publisert: 31 okt. 2019

 • Episode 7

  En tradisjonell hytte omkranset av mosegrønt rypeterreng er hva gutta bryner seg på denne gangen. Gustav disker opp med et villmarks-spa, mens Ole bygger bord av flere hundre år gamle materialer.

  Publisert: 24 okt. 2019

 • Episode 6

  Et gammelt fiskemottak på Sandøya står foran et ansiktsløft. Her skal de ville kreftene fra Atlanteren få komme til syne inn i bygget, og det blir muligheter for å trekke torsk rett opp fra sofakroken.

  Publisert: 17 okt. 2019

 • Episode 5

  Den gamle tømmerkoia på en øy midt i Nordmarka får en kraftig oppgradering og tilpasses til nye generasjoner. Gustav byr på overnatting i sin private tømmerkoie, og Ole tar en skikkelig spansk en.

  Publisert: 10 okt. 2019

 • Episode 4

  Denne uka tar gutta fatt på en oppussing som eierne ikke har søkt om. På Værøy fyr utenfor Lofoten bruker de seks dager på en oppgave eierne tror vil ta fem til seks år.

  Publisert: 3 okt. 2019

 • Episode 3

  Aldri før har gutta tatt fatt på et uidentifiserbart flygende objekt, men akkurat denne uka er det akkurat det de gjør. Se opp for kornsirkler og et rundt håndlaget utekjøkken.

  Publisert: 26 sep. 2019

 • Episode 2

  I sesongens andre episode drar våre oppussingsgenier til en hytte utenfor idylliske Lillesand. Det blir en uforglemmelig uke med et kreativt og overraskende resultat.

  Publisert: 19 sep. 2019

 • Episode 1

  For første gang i Eventyrlig oppussings historie reiser gutta utenlands, og til de franske vinranker. Her pusser de opp et sjarmerende feriehus for et norsk par, beliggende i hjertet av Provence.

  Publisert: 11 sep. 2019