• Episode 1

  13 sep. 2016

  I kveld skal Halvor og gutta ta på seg veldig spesielt prosjekt i indre Telemark. Et gammelt forsvarsbygg skal forvandles til en moderne og stilren familiehytte.

 • Episode 2

  20 sep. 2016

  I denne episoden drar Halvor, Mikkel, Gustav og Ole til skogs, nærmere bestemt Holterkollen i Nittedal. En gammel foreningshytte skal forvandles til en lun familiehytte og bli et skogsparadis for barna.

 • Episode 3

  27 sep. 2016

  I kveld dra Halvor, Mikkel, Ole og Gustav til majestetiske og isbjørnutsatte Svalbard for å pusse opp en liten familehytte med plassutfordringer.

 • Episode 4

  4 okt. 2016

  I Kragerøs fantastiske skjærgård skal Halvor og gutta forvandle et gammel båthus, samt utearealet til å bli et sommerparadis med fiffige og kreative løsninger i ekte Hamptons-stil.

 • Episode 5

  11 okt. 2016

  Hytta på Lifjell i Telemark har stått urørt i et halvt århundre, og er et herlig utgangspunkt for Halvor og gutta som ønsker å modernisere bygget for de unge hytteeierne.

 • Episode 6

  18 okt. 2016

  Med Gudbrandsdalens fineste utsikt, skal Halvor og gutta sørge for praktiske og funksjonelle løsninger for familiehytta.

 • Episode 7

  25 okt. 2016

  Eventyrlig oppussing er tilbake! Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg igjen med til spektakulære omgivelser og gir hytter en sårt tiltrengt ansiktsløftning. I år har Halvor fått med seg møbelsnekker Ole Rosén-Lystrup, og sammen med Mikkel Solbjørg og Gustav Brustad-Nilsen legger de ut på strabasiøse turer med logistikk- og fraktutfordringer, soving i telt og begrensede sanitetsforhold. I åtte episoder har kvartetten levd tett, mens de har snekret, malt, beiset, ledd og kranglet - og skapt unike og kreative løsninger du neppe har sett på hytter tidligere. Denne gangen har de blant annet besøkt utilgjengelige, majestetiske og isbjørnutsatte Svalbard, et barneparadis i Nittedal, norsk tradisjon på Vinstra og en flik av Long Island med egen sandstrand i Kragerø.

 • Episode 8

  1 nov. 2016

  Med insipirasjon hentet fra Aspen, Colorado, skal Halvor og gutta forvandle ei hytte beliggende i fjellheimen over Hallingdal. Cowboyen Ole lager en fantastisk lampe av ei 7500 år gammel eik!