Se programmetSesong 4 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Norges mest eksotiske oppussingsprogram er tilbake - mer spektakulært enn noen sinne! Hyttegeneral Halvor Bakke og hans snekkerteam Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad Nilsen, har igjen pakket snippsekkene og er klare til å gi deg hakeslepp med gudommelig natur og lekker oppussing. Under spartanske forhold, med trekkfulle utedoer og vann fra bekken, har trioen skapt geniale og fiffige løsninger du trolig aldri har sett på en hytte før. Se sesong 1-5

 • Episode 1

  Langt ute i havgapet, utenfor Helgelandskysten, finner du Myken. Her skal gutta pusse opp et 100 år gammelt fyr.

  Publisert: 20 sep. 2018

 • Episode 2

  Et ubeboelig mekanisk verksted blir forvandlet til en moderne og industriell fritidsbolig helt utenom det vanlige!

  Publisert: 27 sep. 2018

 • Episode 3

  Med panoramautsikt til majestetiske Geirangerfjorden skal gutta pusse opp ei gammel og slitt hytte på en setervoll. Og det er nettopp seterlivet som er tema for oppussingen.

  Publisert: 4 okt. 2018

 • Episode 4

  På Norges vestligste øy Utvær, ligger ei nydelig hytte som sårt trenger litt hjelp fra Halvor og gutta. Både ute- og innerom skal gjennom en stor forvandling.

  Publisert: 11 okt. 2018

 • Episode 5

  Gutta visker ut skillet mellom ute- og innerom i denne episoden fra Sotra utenfor Bergen. Det blir en knalltøff start når Gustav ringer Halvor og sier at han må holde senga på grunn av sykdom.

  Publisert: 18 okt. 2018

 • Episode 6

  En kort båttur utenfor Kristiansand finner gutta ei lita perle av ei hytte, hvor vinden kan blåse hatten din over til Danmark. Ole lanserer en helt spesiell utvendig kledning på dette bygget.

  Publisert: 25 okt. 2018

 • Episode 7

  Gutta må være ekstra kreative i hytta på Sjusjøen, der toppidrettsutøver Birgit Skarstein og samboer Martin har sitt trenings- og ferieparadis. Hvordan kan de tilpasse hytta til Birgit, i rullestol, uten at den blir for institusjonspreget?

  Publisert: 1 nov. 2018

 • Episode 8

  Denne gangen skal to hytter pusses opp langt inne i Finnskogen. Den ene stram og nordisk, den andre tradisjonell og koselig. Kreative løsninger i materialbruk og møblering må til for å skape drømmehytta for hver av søskenparet.

  Publisert: 8 nov. 2018

 • Episode 9

  Gutta drar til Telemarks største innsjø, Møsvatn. Hytta de pusser opp ligger på over 900 m.o.h. Her snur de hytta på hodet for å finne den aller beste planløsningen.

  Publisert: 15 nov. 2018

 • Episode 10

  I sesongens siste episode reiser gutta til Harstad for å pusse opp ei hytte for Den Norske Turistforening. Dugnadsånden henger høyt i dette svært spesielle prosjektet, som foregår over mange uker.

  Publisert: 22 nov. 2018