Se programmetSesong 5 - Episode 10

Favoritt

Sesong


Norges mest eksotiske oppussingsprogram er tilbake - mer spektakulært enn noen sinne! Hyttegeneral Halvor Bakke og hans snekkerteam Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad Nilsen er igjen klare til å gi deg hakeslepp med guddommelig natur og geniale overhalinger. Dette er den femte sesongen av det populære og Gullruten-nominerte programmet, og i år går turen til alt fra majestetiske Lofoten, til sørlandsidyll i Lillesand og pittoreske Provence. Se opp for majestetisk natur, imponerende snekkerarbeid, vakkert interiør og bading, mikset med en god dose sjarm og humor: Det ligger an til å bli en even Ny sesong!

 • Eventyrlig oppussing

  Episode 10

  Ole, Gustav og Halvor pusser opp hver sin rorbu på Træna i Nordland. Her bobler konkurranseinstinktet opp til overflaten, da eierne skal kåre hvilken rorbu de liker best.

  Publisert: 14 nov. 2019

  Lengde: 43:36

 • Eventyrlig oppussing

  Episode 9

  Et gammelt gårdstun fra 1800 tallet på Oppdal i Trøndelag pusses opp. Den gamle bygningen moderniseres uten å fjerne den gode sjelen og følelsen.

  Publisert: 7 nov. 2019

  Lengde: 43:29

 • Eventyrlig oppussing

  Episode 8

  Kalde netter i lavvo og et iskaldt bad under isen er noe av hva du kan se fra Skogn i Trøndelag. En gammel folkehøyskolehytte blir omgjort til familiehytte, og gutta gjør en drastisk omrokkering.

  Publisert: 31 okt. 2019

  Lengde: 43:30

 • Eventyrlig oppussing

  Episode 7

  En tradisjonell hytte omkranset av mosegrønt rypeterreng er hva gutta bryner seg på denne gangen. Gustav disker opp med et villmarks-spa, mens Ole bygger bord av flere hundre år gamle materialer.

  Publisert: 24 okt. 2019

  Lengde: 43:42

 • Eventyrlig oppussing

  Episode 6

  Et gammelt fiskemottak på Sandøya står foran et ansiktsløft. Her skal de ville kreftene fra Atlanteren få komme til syne inn i bygget, og det blir muligheter for å trekke torsk rett opp fra sofakroken.

  Publisert: 17 okt. 2019

  Lengde: 43:41

 • Eventyrlig oppussing

  Episode 5

  Den gamle tømmerkoia på en øy midt i Nordmarka får en kraftig oppgradering og tilpasses til nye generasjoner. Gustav byr på overnatting i sin private tømmerkoie, og Ole tar en skikkelig spansk en.

  Publisert: 10 okt. 2019

  Lengde: 43:49

 • Eventyrlig oppussing

  Episode 4

  Denne uka tar gutta fatt på en oppussing som eierne ikke har søkt om. På Værøy fyr utenfor Lofoten bruker de seks dager på en oppgave eierne tror vil ta fem til seks år.

  Publisert: 3 okt. 2019

  Lengde: 43:40

 • Eventyrlig oppussing

  Episode 3

  Aldri før har gutta tatt fatt på et uidentifiserbart flygende objekt, men akkurat denne uka er det akkurat det de gjør. Se opp for kornsirkler og et rundt håndlaget utekjøkken.

  Publisert: 26 sep. 2019

  Lengde: 43:33

 • Eventyrlig oppussing

  Episode 2

  I sesongens andre episode drar våre oppussingsgenier til en hytte utenfor idylliske Lillesand. Det blir en uforglemmelig uke med et kreativt og overraskende resultat.

  Publisert: 19 sep. 2019

  Lengde: 43:41

 • Eventyrlig oppussing

  Episode 1

  For første gang i Eventyrlig oppussings historie reiser gutta utenlands, og til de franske vinranker. Her pusser de opp et sjarmerende feriehus for et norsk par, beliggende i hjertet av Provence.

  Publisert: 11 sep. 2019

  Lengde: 43:39

Nytt, nytt, nytt!

Boligjakten

Boligjakten

Onsdager kl. 21.30!
Helt ærlig

Helt ærlig

Se hele sesongen!
Charterfeber - After Beach

Charterfeber - After Beach

KVELDENS EPISODE ER NOE FORSINKET. Tirsdager kl. 22.30.
Luksusfellen

Luksusfellen

Onsdager kl. 20.30
Kjendismødre

Kjendismødre

Se sesongavslutningen!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Tirsdager kl. 21.30!