Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


I Flytte for meg sjæl følger vi unge voksne som skal kjøpe sin aller første bolig. Mange av de kan svært lite om boligkjøp, men med hjelp fra eksperter i DNB følger vi de i jakten på drømmekåken. Vil de oppfylle boligdrømmen? Serien er produsert i samarbeid med DNB. Se sesong 1

 • Episode 1

  Aslak jobber som freelance skuespiller og har bodd hjemme i 25 år. Han er nå endelig klar for å kjøpe sin egen bolig. Leiligheten han ser etter trenger ikke å være romslig så lenge det er plass til den store sengen hans, men med usikker inntekt, har han nok egenkapital til å få tilstrekkelig finansiering?

  Publisert: 7 mars 2018

 • Episode 2

  Morten er kjent fra Paradise Hotel og bor i et guttekollektiv midt i Oslo, sentrum. Han ser etter noe eget og lengter etter litt privatliv der han kan nyte stillheten med kjæresten sin.

  Publisert: 7 mars 2018

 • Episode 3

  Marius og Monica fant hverandre på TV3-programmet «Kjærlighetsredet» og skal nå kjøpe bolig sammen for første gang. Klarer de å bli enige om hvor de skal bo?

  Publisert: 7 mars 2018

 • Episode 4

  Martin bor sammen sin kjæreste i Drammen, men har alltid drømt om å flytte til storbyen, og med sin far som kausjonist er et kriterium at boligen har utleiemuligheter. Vil dette gå med dagens høye boligpriser?

  Publisert: 7 mars 2018

 • Episode 5

  Mina har sittet på gjerdet lenge og har enda ikke kommet seg inn på boligmarkedet. Hun må nå flytte ut fra der hun leier og klokka tikker Kommer hun til å klare å få sitt eget sted i tide?

  Publisert: 7 mars 2018

 • Episode 6

  Jonathan er alenepappa og leier på Oppegård. Han er på utkikk etter et barnevennlig sted der sønnen hans kan få leke fritt ute på lekeplassen og samtidig ha eget soverom. Kommer han til å finne drømmeboligen han ser etter?

  Publisert: 7 mars 2018

 • Episode 7

  Ingunn leier med venninner, men er nå klar for å ta det store steget og kjøpet noe eget. Hun vil veldig gjerne bo sentralt, men det viser seg å ikke være så lett som hun først trodde.

  Publisert: 7 mars 2018

 • Episode 8

  Thomas er student og drømmer om en egen leilighet midt i Oslo sentrum. Har han det som skal til, eller drømmer han litt for stort?

  Publisert: 7 mars 2018

 • Episode 9

  Amanda er glad i å gå lange turer og har en liten pensjonist inn i seg. Derfor leter hun etter et rolig område i utkanten av byen nær marka. Får hun drømmeboligen hun ser etter eller må hun fortsette å leie der hun er?

  Publisert: 7 mars 2018

 • Episode 10

  Gjensyn. I denne episoden får vi se hvordan det har gått med noen av boligkjøperne våre. Hvordan er livet med egen bolig? Er boligdrømmen gått i oppfyllelse?

  Publisert: 7 mars 2018