Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Silje Sandmæl har fått innsyn i kontoutskriften til fem norske kjendiser for å lære dem ett og annet om hvordan de bruker pengene sine! I denne serien sitter ikke deltakerne i en økonomisk knipe, men trenger veiledning på hvordan de kan bruke pengene sine på en smartere måte og ikke kaste bort hele lønna si på nips, restaurant, øl og dyre klær som aldri blir brukt. Silje både bevisstgjøre dem på sin egen økonomi og lære dem noe om økonomi og budsjetter slik at de kan bruke pengene sine på noe de virkelig ønsker seg. Programmet lages i samarbeid med DNB. Se sesong 1

 • Episode 1

  Tore Petterson bruker penger på uteliv, taxi og nips til fordel for bolig. Nå vil ha kjøpe egen bolig og trenger sårt hjelp av Silje Sandmæl for å oppnå drømmen.

  Publisert: 29 jan. 2019

 • Episode 2

  Jenny Jenssen elsker å kose seg og å skjemme bort datteren sin. Jenny lar heller ikke et tilsynelatende godt tilbud gå hus forbi. Nå vil Jenny stramme inn og spare til den store Amerikareisen.

  Publisert: 5 feb. 2019

 • Episode 3

  Niklas Baarli har god økonomi, men også et veldig høyt forbruk. Det viser seg at han bruker ekstremt mye penger på mat, så mye at han raskt kan spare til en lang drømmeferie som han aldri har fått.

  Publisert: 12 feb. 2019

 • Episode 4

  Komiker Trine Lise Olsen elsker det gode liv, og bruker mesteparten av pengene sine på barbesøk, restauranter og taxi. Drømmen hennes er å flytte til Oslo, og hun trenger derfor Silje Sandmæls hjelp.

  Publisert: 19 feb. 2019

 • Episode 5

  Johanna Grønneberg lever livet sitt i Los Angeles og der er det lett å bruke penger på mye rart. Her må det strammes inn på luksusvaner og bli slutt på impulsshoppingen.

  Publisert: 26 feb. 2019