Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Silje Sandmæl har fått innsyn i kontoutskriften til fem norske kjendiser for å lære dem ett og annet om hvordan de bruker pengene sine! I denne serien sitter ikke deltakerne i en økonomisk knipe, men trenger veiledning på hvordan de kan bruke pengene sine på en smartere måte og ikke kaste bort hele lønna si på nips, restaurant, øl og dyre klær som aldri blir brukt. Silje både bevisstgjøre dem på sin egen økonomi og lære dem noe om økonomi og budsjetter slik at de kan bruke pengene sine på noe de virkelig ønsker seg. Programmet lages i samarbeid med DNB. Se hele sesongen!

 • I lomma på Silje

  Episode 1

  Tore Petterson bruker penger på uteliv, taxi og nips til fordel for bolig. Nå vil ha kjøpe egen bolig og trenger sårt hjelp av Silje Sandmæl for å oppnå drømmen.

  Publisert: 29 jan. 2019

  Lengde: 42:57

 • I lomma på Silje

  Episode 2

  Jenny Jenssen elsker å kose seg og å skjemme bort datteren sin. Jenny lar heller ikke et tilsynelatende godt tilbud gå hus forbi. Nå vil Jenny stramme inn og spare til den store Amerikareisen.

  Publisert: 5 feb. 2019

  Lengde: 43:24

 • I lomma på Silje

  Episode 3

  Niklas Baarli har god økonomi, men også et veldig høyt forbruk. Det viser seg at han bruker ekstremt mye penger på mat, så mye at han raskt kan spare til en lang drømmeferie som han aldri har fått.

  Publisert: 12 feb. 2019

  Lengde: 43:13

 • I lomma på Silje

  Episode 4

  Komiker Trine Lise Olsen elsker det gode liv, og bruker mesteparten av pengene sine på barbesøk, restauranter og taxi. Drømmen hennes er å flytte til Oslo, og hun trenger derfor Silje Sandmæls hjelp.

  Publisert: 19 feb. 2019

  Lengde: 43:13

 • I lomma på Silje

  Episode 5

  Johanna Grønneberg lever livet sitt i Los Angeles og der er det lett å bruke penger på mye rart. Her må det strammes inn på luksusvaner og bli slutt på impulsshoppingen.

  Publisert: 26 feb. 2019

  Lengde: 43:31

Trending

Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Se hele sesongen!
The Hills

The Hills

Se flere sesonger!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Se hele den nye sesongen!
Luksusfellen

Luksusfellen

Se hele sesongen!
Scream Queens

Scream Queens

Scream Queens er svart komedie og slasher-sjangeren i ett!