• Episode 8

  30 okt. 2014

  Trine Dahl reiser til Nordstrand i Oslo for å verdivurdere en herskapelig villa på Norges kanskje dyreste adresse gjennom de siste 100 årene. På Mallorca ser Øyvind Olstad på en fantastisk drømmebolig på landet med egen dal og der du får noen tusen oliventrær på kjøpet. Nils Nordvik tar turen til Moss for å se på et spesielt hus som gir deg følelsen av å være et helt annet sted enn i Norge.

 • Episode 9

  6 nov. 2014

  Denne gangen verdivurderer Øyvind Olstad et fantastisk Soria Moria-slott som ligger på toppen av Holmenkollåsen, med Oslo kanskje beste utsikt. Sanna Damhaug og Fredrik Lilloe reiser til Villa Toscane i Frankrike for en lukket visning der klesskapet minner mer om en klesbutikk og det blir gjensyn med en huseier som har flyttet til Flekkerøy og endret stil samtidig.

 • Episode 10

  13 nov. 2014

  I sesongens siste program blir det landlig idyll når Trine Dahl besøker en gammel venninne for å verdivurdere hennes herskapelige, gamle bolig i Bøhn, mens Øyvind Olstad fortsetter jakten på den perfekte ferieboligen på Mallorca. Historisk sus blir det også i Vettakollen i Oslo når Espen Hordnes verdivurderer en gammel alpinlegendes skogsvilla.