• Episode 1

  17 sep. 2015

  I sesongens første episode av Lukket visning blir vi med Jannecke Weeden til Grasse i Frankrike der hun sammen med eiendomsmegler Fredrik Lilloe besøker overdådige Chateau Diter. Det enorme slottet på svimlende 4000 m2 består bl.a. av 14 soverom, 16 bad og enorme parkområder.

 • Episode 2

  24 sep. 2015

  I andre episode av Lukket visning reiser Espen Hordnes og Jannecke Weeden til Rygge der de får oppleve den fantastiske lystgården Oakhill som kan skilte med kongelig forhistorie. I St. Tropez ankommer Jannecke og Fredrik Lilloe den omfattende villa Salmanazar med helikopter. Vel innenfor dørene kan Jannecke raskt konstatere at hun har ankommet «Shabby Chic Heaven».

 • Episode 3

  1 okt. 2015

  I dagens episode av Lukket visning besøker Jannecke og Espen Hordnes en enorm enebolig på Slemdal i Oslo. Villaen på over 650 m2, kan bl.a. skilte med et fantastisk svømmebasseng, egen elv og bro. I solfylte Syd Frankrike tar Fredrik Lilloe imot Jannecke i fantastiske Villa Lumin. Og i Hankø klapper Jannecke og Espen til kai for å se på Norges dyreste oppussingsobjekt.

 • Episode 4

  8 okt. 2015

  I dagens episode tar Espen Hordnes turen til pittoreske Hadeland og fantastiske Rossmo gård. Praktgården er pusset opp fra topp til tå og viser seg fra sin beste side i sommersolen. På Heggeli ved Frognerparken i Oslo, er Nils Nordvik og Sanna Damhaug på befaring i en toppleilighet over to plan og et samlet terrasseareal på 160 m2.

 • Episode 5

  15 okt. 2015

  I denne ukens episode av Lukket visning reiser programleder Janecke Weeden og eiendomsmegler Espen Hordnes til fjells for å oppleve en hytte på Hemsedal som i tillegg til nærhet til bakker og skitrekk, kan skilte med all den luksus kresne hytteturister krever. I Holmenkollen besøker eiendomsmegler Øyvind Olstad Villa Skansen.

 • Episode 6

  22 okt. 2015

  I dagens episode drar Jannecke Weeden og eiendomsmegler Espen Hordnes på visning i det såkalte Frognerslottet i Oslo og ser på en rå loftsleilighet som får Jannecke til nesten å gråte av ren misunnelse. Kun et stenkast fra Frognerslottet, ligger ærverdige Huk Avenue på Bygdøy.