Se programmetSesong 3 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Lukket visning er tilbake, og de luksuriøse og ekstravagante boligene står fremdeles i kø. Nok en gang åpner meglerne Nils Nordvik, Sanna Damhaug, Espen Hordnes, Øyvind Olstad og Fredrik Lilloe dørene til de råeste krypinnene på markedet – både utenlands og i Norge. Serien byr også denne gangen på et glimt inn i en verden som er fremmed og fascinerende for de aller fleste av oss. Se sesong 1-3

 • Episode 1

  I dagens episode av Lukket visning ankommer programleder Jannecke Weeden og eiendomsmegler Nils Nordvik Norges dyreste hytte med snøscooter da de besøker Skarvegløtt på Geilo

  Publisert: 6 sep. 2016

 • Episode 2

  I dagens episode av Lukket visning klargjør eiendomsmeglerne Sanna Damhaug og Nils Nordvik en villa med et spennende arkitektonisk uttrykk beliggende i ærverdige Madesrud Allé i Oslo.

  Publisert: 13 sep. 2016

 • Episode 3

  Med orkesterplass til Oslo Rådhus og Akershus festning, ligger leiligheten på Tjuvholmen programleder Jannecke Weeden og eiendomsmegler Nils Nordvik besøker i dagens episode av Lukket visning.

  Publisert: 20 sep. 2016

 • Episode 4

  I dagens episode av Lukket visning tar eiendomsmegler Øyvind Olstad til Rygge rett ved Moss for å se på en arkitektonisk perle av en bolig.

  Publisert: 27 sep. 2016

 • Episode 5

  Kun en 20 minutters fergetur fra Oslo opplever programleder Jannecke Weeden og eiendomsmegler Øyvind Olstad ren sørlandsidyll når de tar turen til en hvitmalt villa i Flaskebekk på Nesodden.

  Publisert: 4 okt. 2016

 • Episode 6

  I sesongens siste program i Lukket visning, tar vi et tilbakeblikk på de utrolige boligene vi har besøkt i løpet av serien.

  Publisert: 11 okt. 2016