Se programmetSesong 14 - Episode 1

Favoritt


Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp for sekstende gang, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl. For mer info: www.tv3.no/luksusfellen Se hele sesongen!

 • Luksusfellen

  Episode 1

  I Sandnes bor Mira Virtanen, mor til to og mormor til tre. Mira har alltid hatt en mann til å ta seg av økonomien, så da hun ble skilt stod hun plutselig på bar bakke.

  Publisert: 17 feb. 2016

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 2

  Marcus bor i Rakkestad i Østfold. Lønna hans er knapt innom kontoen før den brukes opp på ting han ikke trenger. Marcus ønsker seg kjæreste, men de økonomiske problemene har gjort ham passiv og ført til dårlig selvtillit.

  Publisert: 24 feb. 2016

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 3

  Scarlet kommer opprinnelig fra Romania, nå bor hun i Tønsberg med sine tre barn. Hun jobber knallhardt som renholder i kommunen, og når dagene som aleneforsørger blir for tøffe så flykter hun ved å shoppe på kreditt.

  Publisert: 2 mars 2016

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 5

  Arni fra Tønsberg eide eget hus, hadde ingen kredittkortgjeld og hadde generell stålkontroll på egen økonomi. Etter en skillsmisse, løp imidlertid forbruket løpsk.

  Publisert: 30 mars 2016

  Lengde: 43:38

 • Luksusfellen

  Episode 6

  Jan-erik er bare 29 år, men har allerede utviklet livsstilssykdommer på grunn av økonomiske bekymringer og usunne vaner. Han har kollapset langs E-18 flere ganger, og nå er Siv-Beate alvorlig bekymret for fremtiden deres.

  Publisert: 6 april 2016

  Lengde: 44:00

 • Luksusfellen

  Episode 7

  Kathrine bor i Trondheim og er alenemor for to små gutter. Hun har alltid levd bekymringsløst og livsmottoet er "alt ordner seg", men nå sitter hun med en gjeld på over 5 millioner kroner og et akutt behov for hjelp.

  Publisert: 13 april 2016

  Lengde: 44:00

 • Luksusfellen

  Episode 9

  I Brønnøysund bor lakseoppdretteren Ståle. Ståle tjener godt på utleie, jobb og snekring. Han skulle vært en holden mann hadde det ikke vært for at pengene som renner inn fosser like fort ut.

  Publisert: 27 april 2016

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 10

  I Ulsteinvik bor tobarnsmoren Lena. Hun er i full jobb på Bunnpris, men når lønningsdagen kommer er det som oftest svært lite som kommer inn på kontoen. Lena har nemlig et voldsomt overforbruk av Peps...

  Publisert: 4 mai 2016

  Lengde: 43:00

Trending

The Hills

The Hills

Se flere sesonger!
Masterchef USA

Masterchef USA

Nye episoder!
Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Se hele sesongen!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Se hele den nye sesongen!
Kjendismødre

Kjendismødre

Se hele sesongen!