Se programmetSesong 15 - Episode 1

Favoritt


Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp for femtende gang, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl. For mer info: www.tv3.no/luksusfellen Se hele sesongen!

 • Luksusfellen

  Episode 1

  I det første programmet møter vi Bjørn fra Moss, som sliter med et ekstremt overforbruk. Bjørn har brukt 66.000 kroner mer enn han har tjent hvert eneste år de siste fem årene.

  Publisert: 7 sep. 2016

  Lengde: 42:00

 • Luksusfellen

  Episode 2

  Richard fra Bryne begynte å slite økonomisk etter at han ble skilt fra kona. Pengene satt løst etter at han ble kjøpt ut av huset de eide sammen, og han møtte veggen etter plutselig å ha gått uventet ned i lønn.

  Publisert: 14 sep. 2016

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 3

  Charlotte og Jon Inge har tre små barn. Mens pengene brenner i lomma på Charlotte og forsvinner ut like fort som de kommer inn, bruker Jon Inge enorme summer på bil og styling av bil.

  Publisert: 21 sep. 2016

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 4

  Elisabeth har svart belte i shopping. I tillegg til å bruke langt over gjennomsnittet på mat, røyk og cafebesøk, har hun aldri hatt kontroll på forbruket, og har ofte tydd til kreditt.

  Publisert: 28 sep. 2016

  Lengde: 42:00

 • Luksusfellen

  Episode 5

  Thomas fra Sarpsborg har en godt betalt jobb i Nordsjøen. I friukene sitter imidlertid pengene svært løst. Pengene flyr ut av lommeboka, og på byen spanderer han på hele kameratflokken.

  Publisert: 5 okt. 2016

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 6

  Småbarnsforeldrene Phillip og Marianne er på dypt vann på grunn av Phillips forbruksgjeld og ufornuftige bruk av penger. Han har ikke betalt de viktigste regningene sine på 15 år.

  Publisert: 12 okt. 2016

  Lengde: 44:00

 • Luksusfellen

  Episode 7

  Trebarnsfaren Inge har hatt et høyt overforbruk i hele sitt voksne liv. Nå er situasjonen blitt så alvorlig at han ikke engang har råd til husleie, og har måttet flytte inn i en gammel campingvogn.

  Publisert: 19 okt. 2016

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 8

  Tømte bankkontoer, regninger som opptenningsved og et overforbruk på biler er ingen utfordring for ekspertene i Luksusfellen. TV3s seersuksess går denne høsten nemlig inn i sin femtende sesong. Nordme...

  Publisert: 26 okt. 2016

  Lengde: 43:23

 • Luksusfellen

  Episode 9

  Lene gjør alt for sin sønn Martin. Koste hva det koste vil. Nå har xbox'er, ferieturer og sykler på kreditt gjort at det knapt er penger igjen og Lene står i ferd med å miste alt hun har.

  Publisert: 2 nov. 2016

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 10

  I Trøndelag bor småbarnsforeldrene Jolanta og Salvis. Kredittkarusellen startet umiddelbart da de kom fra Latvia til Norge for ti år siden. Vil Luksusfellens eksperter redde dem før det er for sent?

  Publisert: 9 nov. 2016

  Lengde: 43:00

Trending

Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Se hele sesongen!
The Hills

The Hills

Se flere sesonger!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Se hele den nye sesongen!
Luksusfellen

Luksusfellen

Se hele sesongen!
Scream Queens

Scream Queens

Scream Queens er svart komedie og slasher-sjangeren i ett!