Se programmetSesong 16 - Episode 1

Favoritt


Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp for sekstende gang, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl. Se hele sesongen!

 • Luksusfellen

  Episode 1

  Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien.

  Publisert: 25 jan. 2017

  Lengde: 42:00

 • Luksusfellen

  Episode 2

  Pengene strekker ikke til og kredittgjelden har nådd svimlende høyder. Med ubetalte regninger i store bunker og krav fra kreditorer i store mengder, må Luksusfellens eksperter nok en gang hjelpe til.

  Publisert: 1 feb. 2017

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 3

  Azfar jobber med barn og dyktig i jobben sin. Men økonomien er han ikke like flink med. Forbruksgjelden har tårnet seg opp etter overforbruk på blant annet dyre ferier og han ser ingen ende på problemene.

  Publisert: 8 feb. 2017

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 4

  Sykepleieren Marianne fra Haugesund sliter ekstremt med sin egen økonomi. Hun bruker kredittkort og gir penger til barna sine. I tillegg sløser hun på velvære som solarium, massasje og dyre middager.

  Publisert: 17 feb. 2017

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 5

  Nina fra Steinkjer elsker å handle på nett. Så mye at hun handler absolutt alt mulig på nett! Nå sitter hun med regninger på alt fra hagemøbler til brus, og rentene bare løper.

  Publisert: 10 mars 2017

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 6

  29 år gamle Ron fra Gudbrandsdalen er en sosial fyr som elsker amerikanske biler, hunden sin og take-away. Etter årevis med impulshandling og dårlig styring på økonomien, har han nå mistet kontroll.

  Publisert: 15 mars 2017

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 7

  Bente fra Lindesnes er læreren og alenemoren som ikke får endene til å møtes. Når Magne Gundersen og Cecilie Lynum kommer er det dagen før lønning, og hun har bare fire kroner igjen på kontoen.

  Publisert: 22 mars 2017

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 8

  Arne og Mariella er ungdomskjærestene som møtte hverandre igjen 35 år etterpå, og fant den store kjærligheten. Det er imidlertid dyrt å dyrke kjærligheten når de ikke vil nekte hverandre noen ting.

  Publisert: 29 mars 2017

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 9

  Luksusfellens eksperter blir sjokkert når de, på veien til Ann Kristini Hafrsfjord, oppdager at gjelda hennes har økt fra 200 000,- til 1,5 millioner på bare 3 år.

  Publisert: 5 april 2017

  Lengde: 43:00

Trending

Masterchef USA

Masterchef USA

Nye episoder!
Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Se hele sesongen!
The Hills

The Hills

Se flere sesonger!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Se hele den nye sesongen!
Scream Queens

Scream Queens

Scream Queens er svart komedie og slasher-sjangeren i ett!