Se programmetSesong 16 - Episode 1

Favoritt


Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp for sekstende gang, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl. Se sesong 14-20

 • Episode 1

  Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien.

  Publisert: 25 jan. 2017

 • Episode 2

  Pengene strekker ikke til og kredittgjelden har nådd svimlende høyder. Med ubetalte regninger i store bunker og krav fra kreditorer i store mengder, må Luksusfellens eksperter nok en gang hjelpe til.

  Publisert: 1 feb. 2017

 • Episode 3

  Azfar jobber med barn og dyktig i jobben sin. Men økonomien er han ikke like flink med. Forbruksgjelden har tårnet seg opp etter overforbruk på blant annet dyre ferier og han ser ingen ende på problemene.

  Publisert: 8 feb. 2017

 • Episode 4

  Sykepleieren Marianne fra Haugesund sliter ekstremt med sin egen økonomi. Hun bruker kredittkort og gir penger til barna sine. I tillegg sløser hun på velvære som solarium, massasje og dyre middager.

  Publisert: 17 feb. 2017

 • Episode 5

  Nina fra Steinkjer elsker å handle på nett. Så mye at hun handler absolutt alt mulig på nett! Nå sitter hun med regninger på alt fra hagemøbler til brus, og rentene bare løper.

  Publisert: 10 mars 2017

 • Episode 6

  29 år gamle Ron fra Gudbrandsdalen er en sosial fyr som elsker amerikanske biler, hunden sin og take-away. Etter årevis med impulshandling og dårlig styring på økonomien, har han nå mistet kontroll.

  Publisert: 15 mars 2017

 • Episode 7

  Bente fra Lindesnes er læreren og alenemoren som ikke får endene til å møtes. Når Magne Gundersen og Cecilie Lynum kommer er det dagen før lønning, og hun har bare fire kroner igjen på kontoen.

  Publisert: 22 mars 2017

 • Episode 8

  Arne og Mariella er ungdomskjærestene som møtte hverandre igjen 35 år etterpå, og fant den store kjærligheten. Det er imidlertid dyrt å dyrke kjærligheten når de ikke vil nekte hverandre noen ting.

  Publisert: 29 mars 2017

 • Episode 9

  Luksusfellens eksperter blir sjokkert når de, på veien til Ann Kristini Hafrsfjord, oppdager at gjelda hennes har økt fra 200 000,- til 1,5 millioner på bare 3 år.

  Publisert: 5 april 2017