Se programmetSesong 17 - Episode 1

Favoritt


Tømte bankkontoer, regninger som opptenningsved og et overforbruk på biler er ingen utfordring for ekspertene i Luksusfellen. TV3s seersuksess går denne høsten nemlig inn i sin syttende sesong. Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser... Onsdager kl. 20.30

 • Luksusfellen

  Episode 1

  Raymond er en adrenalinjunkie som elsker alt som er gøy. For noen år siden solgte Raymond en leilighet og satt igjen med en pen slump penger, og de pengene svidde han av på ferier, konserter og festing.

  EKSTRA +1

  Publisert: 30 aug. 2017

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 2

  Edvard og Silje falt pladask for hverandre og fikk barn sammen ganske raskt. Ting var ikke på stell da barnet kom, særlig ikke økonomien til Edvard.

  Publisert: 6 sep. 2017

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 3

  Jeremy fra Oslo bruker alle pengene sine på image. Han har skapet fullt av ubrukte klær og mener det er viktigere å se kul ut enn å betale regninger.

  Publisert: 13 sep. 2017

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 4

  Ole Jonny har alltid vært opptatt av å klare seg selv, men ingen har lært han om økonomi. Allerede som 18 åring sløste han bort morsarven og opparbeidet seg raskt høy gjeld.

  Publisert: 20 sep. 2017

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 6

  Anja elsker å kjøre bil og har skaffet seg drømmejobben som taxisjåfør. Nå ønsker Anja å bygge en fremtid med den nye kjæresten Frank, men en økonomisk krise gjør ting vanskelig.

  Publisert: 4 okt. 2017

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 7

  Paret Frank og Lena har mistet all kontroll på hva de skylder kreditorene. De er sårt nødt til å få hjelp av ekspertene til å rydde opp i rotet av krav, lån og gebyrer.

  Publisert: 11 okt. 2017

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 8

  Den filippinske hjelpepleieren Chloe elsker å reise til utlandet for å delta i missekonkurranser. Da er det ikke bare førsteprisen hun tar med seg hjem, men også masse kredittgjeld.

  Publisert: 18 okt. 2017

  Lengde: 44:00

Nytt, nytt, nytt!

Boligjakten

Boligjakten

Onsdager kl. 21.30!
Helt ærlig

Helt ærlig

Se hele sesongen!
Charterfeber - After Beach

Charterfeber - After Beach

KVELDENS EPISODE ER NOE FORSINKET. Tirsdager kl. 22.30.
Luksusfellen

Luksusfellen

Onsdager kl. 20.30
Kjendismødre

Kjendismødre

Se sesongavslutningen!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Tirsdager kl. 21.30!