Se programmetSesong 18 - Episode 1

Favoritt


Luksusfellen feirer 10 år og programmet er mer aktuelt enn noensinne. Forbruksgjelden i Norge øker stadig og pengebruken er ute av kontroll for fler og fler. Enkle løsninger som sms-lån, dyre forbrukslån og uvettig pengebruk er stadig et aktuelt tema som mange ønsker hjelp til å få ordne på. Med hjelp av våre økonomer Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl, Magne Gundersen og Lene Drange, som er den nyeste av økonomene i Luksusfellen. Her tas det tak i de vanvittige regningsbunkene og låneavtalene som folk har pådratt seg. Mens økonomene tar seg av dette, forsøker psykolog Cecilie og Robert.. Onsdager kl. 20.30

 • Luksusfellen

  Episode 1

  Økonomien til Elin kræsjlandet etter et samlivsbrudd, og nå har alenemoren mistet helt kontrollen på regningsbunken. Treningen har vært et fristed for Elin, men har også ført med seg store kostnader og forverret situasjonen.

  Publisert: 31 jan. 2018

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 2

  Kim leier leilighet midt i Oslo i sentrum til 10 350 kr i måneden. Han er impulsiv og elsker å reise, både på ferier og via jobben som flyvert. Samtidig har han rundt en halv million i forbruksgjeld.

  Publisert: 7 feb. 2018

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 3

  Postbudet Ted har funnet lykken med kjæresten Bibbi, men nå er Teds tidligere overforbruk i ferd med å ødelegge idyllen fullstendig! Postbudet har fått postkasseskrekk og nå er situasjonen så alvorlig at de nesten må selge alt de eier.

  Publisert: 14 feb. 2018

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 4

  Kåre må alltid ha noe å gjøre, og har utallige hobbyer. Han har kastet rundt seg med penger, mistet all kontroll og til slutt så han ingen annen utvei enn å innta kjellerleiligheten hos mor.

  Publisert: 21 feb. 2018

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 5

  Jostein fra Bergen tror selv han er rammet av en evig uflaks, men når Magne og Cecilie får sett på tallene viser det seg at det er et hodeløst forbruk som er grunnen til all ulykken.

  Publisert: 28 feb. 2018

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 6

  Luksusfellens mest erfarne eksperter, Hallgeir og Magne, legger ut på sitt kanskje vanskeligste oppdrag noensinne! Her er det en småbarnsfamilie og en hel bygård som står på spill.

  Publisert: 7 mars 2018

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 7

  26 år gamle Marius har trukket kredittkortet hele sitt voksne liv og aldri lest teksten med liten skrift. Nå er gjelda i ferd med å ødelegge fremtiden for ham og hans lille datter.

  Publisert: 14 mars 2018

  Lengde: 44:00

 • Luksusfellen

  Episode 8

  Initiativtakeren Pål Henning fra Molde hadde nesten realisert drømmen om musikkfestivalen Skyhøyt, men da drømmen falt i grus var alt som stod igjen en tom scene og skyhøye regninger.

  Publisert: 21 mars 2018

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 9

  Mirsad fra Karmøy er lidenskapelig opptatt av helse og er i toppform, men økonomien står det verre til med. Kan et forbruk på 120 kilo kylling i året rettferdiggjøres ovenfor ekspertene?

  Publisert: 4 april 2018

  Lengde: 43:00

Nytt, nytt, nytt!

Boligjakten

Boligjakten

Onsdager kl. 21.30!
Helt ærlig

Helt ærlig

Se de tre første episodene!
Charterfeber - After Beach

Charterfeber - After Beach

KVELDENS EPISODE ER NOE FORSINKET. Tirsdager kl. 22.30.
Luksusfellen

Luksusfellen

Onsdager kl. 20.30
Kjendismødre

Kjendismødre

Ny episode hver onsdag!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Tirsdager kl. 21.30!